Lifan LF400

üstteki egzoz pek süs gibi durmuyor ;
400.jpg

ayrı bi parçayla döndürmüşler yama gibi :cherry:
geniş çaplı bi araştırma yapıyorum ama fiyat bulamadım. YeniZellanda'da
6999USD olduğunu öğrendim.:farao: belki yeni olduğundan kazık fiyat verdiler yada YeniZellanda'da fiyatlar yüksek. Bu alabileceği en yüksek değer ve Türkiye'ye gelirse bundan düşük olacağını tahmin ediyorum:cat: o zaman tutabilir,dragstara çin alternatifi

Evet iyi aslında ama çinliler artık kötü bir etki bıraktı bizim ülkede :)
Bence adam bunu alacağına ikinci el japon bakar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Solmyr ,özellikle siyah olana eridim,bittim::eek:hmy::

Yeni Zellanda da fiyatlar en yüksektir.

Teknik veri:

Engine: 400cc, twin cylinder, 4 stroke
Transmission: 5 Speed Manual
Dimensions (L x W x H): 2240mm x 730mm x 1115mm
Net Weight: 175 Kg
Power: 26.8 bhp
Max Speed: 100 mph
Braking System: Front Disc, Rear Drum
Available Colours: Red and Black

Son düzenleme:
herhalde aşşagı yukarı 9 milyar civarı olur. bu fiyatla tutulup tutulmayacagı tartışmalı.

bu arada motosikletin şaftlı oluşu dikkat çekici. fakat şanzıman bloğunun adi kromajı ve o şekilsiz elcikler motosikletin görüntüsünü ve kalite hissini zedeliyor. yine de her cc klasmanında, japonların enselerinde çinli nefesini hissetmesini isterim. ufak cc ler japonları rekabete zorlayıp nasıl onların fiyatlarını düşürdülerse aynı şekilde daha büyük cc lerdeki çinliler daha büyük japon motosikletlerinin fiyatlarını etkileyecektir. kaldı ki malumunuz üzere piyasada ara segmentte (125 ve 600cc arası) alternatifler yok denecek kadar az. belki japon markaların ithalatçılarının biraz dürtüklenmesini de sağlar bu motosiklet.

bir de arkadaş, 400 cc güzel sayılabilecek bir makine üretiyorsun, gidip çatalına yine "super" yazıyorsun inatla. Bir türk markası olduğunu düşünün, çatalınızda "çok iyi bir motosiklettir." yazması nasıl olurdu? aynı şey erken dönem ybr lerin kıçında yazan "yamaha brillant riding" yazısı için de geçerli. "yamahanın şahane sürüşü" yazısı beni etkilemekten çok tebessüm ettiriyor.

Son düzenleme:
4-5 milyara ikinci el gider 535 virago alırım daha iyi buna 6-7 milyar vericeğime alanında aklına şaşarım hiç olmassa sahtesini çakmasını ne olduğun bilmediğim bir motor alıcağıma

10 yaşında alırım ama yamaha alırım taş gibi motor ufak bakımını yaparsın 10 sene daha götürür..

çin motoru dediğin 4 den yukarı olmıycak 4 den yukarı oldumu zaten japondan bir farkı alternatifi kalmıyor adam gidip 6-7 milyarı çinliye vericeğine gider 3-5 yaşında japon alır aynı fiyata..

İlginçtir motosikletin çatısını göremedim.Kocaman motor bloğununa nereden fiziksel desteği sağlamışlar anlayamadım. Motor koruma demiri takılacak yer bile hayalimde canlanmadı.
8411604.jpg

Son düzenleme:
queen:

V motorlar Titreşimi bol makineler değildirler Yalnız hatırlatırım.. Titreşim En az V motorlarda VArdır ;)

Yok abi bende v motor olunca daha az titreşim olduğunu biliyorumda tam anlatmak istediğimi yazamamışım bu motor v motormu demek istedim ozamansa bu motorda titreşim daha az olur diyecektim.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlginçtir motosikletin çatısını göremedim.Kocaman motor bloğununa nereden fiziksel desteği sağlamışlar anlayamadım. Motor koruma demiri takılacak yer bile hayalimde canlanmadı.
8411604.jpg

Ben bu çatı'yı virago'535'de'de göremedim,tamamiyle neredeyse virago 535'ile aynı dizayn

sanki elcikler biraz farklı. virago da düz uzanırken lifanınkinde aşağı eğimli.

zaten bunların 250 liğide virago 250 liğin kopyası adamlar bariz virago kasanın her hacmindekini klonlamışlar

benim 250 den yola cıkabilirsin :mrgreen:

Lifanın ön Maşaları DAha Yukarıda ayrıca.. Dipnot Motor Üst Şaseye baglı sanırım ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar