Lifan LF400

400 CC çift silindir iyi ses verir rahat ol

sesi artırmak için egzozu açarsan kuru gürültü verir ama,açmadan sesi iyidir,yada egzoz değişikliğiyle,ben egzozu açılan çok motor gördüm, sesleri çok zevksiz,ama 400lük açık egzoz görmedim, bi duymak lazım tabi :cat:

eksozu sonradan açılarak müdahale edilen motorların sesi benim çevremde şahit olduklarım en azından; kulak tırmalayıcı ve hiç hoş olmayan sesler yani orjinal ses eksozu gbi olmuyor bence açtırmadan orjinal haliyle daha iyi kullanılır boşuna kafa şişirmeye değmez :)

eksozu sonradan açılarak müdahale edilen motorların sesi benim çevremde şahit olduklarım en azından; kulak tırmalayıcı ve hiç hoş olmayan sesler yani orjinal ses eksozu gbi olmuyor bence açtırmadan orjinal haliyle daha iyi kullanılır boşuna kafa şişirmeye değmez :)

bence açarken işi bilerek açmalısınız..

motorun amma gıybetini yaptık ha:p belki lifan disturbütörleri bunu görürde bu motoru yazın getirir

Regal Raptor'un 350liği 7000 lira olduğuna göre bu da o civarda olur herhalde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir motosiklete benziyor..dediğiniz gibi fiyatıda güzel olursa çok satar bu makine..çünkü tr'ye hiç bu'CC'de çinli motosiklet gelmedi .. cruiser olarak..

güzel bir motosiklete benziyor..dediğiniz gibi fiyatıda güzel olursa çok satar bu makine..çünkü tr'ye hiç bu'CC'de çinli motosiklet gelmedi .. cruiser olarak..

evet haklısın , ben zaten keeway landcruıser a kilitlendim dün vt 750 alana kadar . ama lf 400 denenir

arkadaşlar bu motoru istiyoz mu? :p

lifana mail attım bu motor gelecek mi diye, cevap gelmedi, ilgileniyorsanız sizde atında belki getirirler ilgiden :cherry:

pek çok firma eskisi gibi motor getirtmiyor çünkü her motor için garanti parası yatırılıyor artık devlete kapora gibi bir şey o yüzden pek çok firma temkinli sayılı getirtiyor ürün.

arka mafsal bağlantısı nasıl öyle ya arkadaşlar benzerlerinden farklı görünüyor

çin japon tartışması yapmak saçma olur ama bu motora hakaten 7 8 bin lira verilmez. o fiyata cillop gibi 535 alınır çünkü.

bir de şu ana kadar gittiğim-önünden geçtiğim hiçbir motor tamircisinde japon motosiklet göremedim. hep çinliler sıraya girmişler tamir için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Özelliklerine Bişey Demem Fakat Tasarım Olarak İğrenç Gözüküyor.

bu motorun satış fiyatı en iyi ihtimalle 5500 olur ve hatırı sayılır miktarda satar. ama fiyatı 6000-6500 gibi bir rakam düşünürlerse avuçlarını yalarlar. aklı başında adam gidip bunu almaz. gider mis gibi gv 250 alır 28 hpnin tadına varır. vergiyide az öder.

bu arada hakkınıda yemeyelim çinliler cc yükseltmeye devam ediyor. bir kaç yıl sonra dragstar 650 yide kopyalar bunlar.

motorun görüntüsü için yoruma gerek yok 535 in aynısı 135 cc daha düşük ama adamlar onuda düşünerek sogutma petekleriyle görüntüyü kurtarmışlar.

arkadaşlar ben virago 250 ile moolasıza yakın çok sağlam bir tur yaptım.marmaris tekirdağ-kumbağ. yalnızca 20 km daha hızlı olsaydı dedim. eğer bu motorgelirse benim de kafama yatar.. bilen arkadaşlkar bayisi kimmiş kaç para imiş muğla civarında satan varmıymışş.. iyi günler dilerim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tuni gözün yükseklerde bakıyorumda :) Ciddende bu motor gelse bende düşünürüm almayı.siteye eklemişler lifan 400'ü ama fiyat hakkında bilgi yok..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lifan'ın Çilimli'deki fabrikasını henüz montajlar başlamadan gezmiştim.
125 ve 150 cc commuter motorlarını da gördüm,İşçilik ve parça kalitesi diğer Çinlilerden çok daha iyi.
Lifan 250(daha önce Bisan-Roadstar 250 kullandığım için biliyorum)oldukça ekonomik bir
motor,100 km de 3-3,2 Lt benzin yakıyor.
Söz konusu olan LF 400 Amerikada da satılan bir model.
Tasarım Virago400 ile aynı.
Şaftlı
Amerika satış fiyatı 2099 Dolar.
8000 devirde 26,8 HP güç üretiyor,
son sürati:153 km.
Ağırlık 175 kg
Olumsuz tarafı arka frenin hala disk olmaması.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=mz7989DS43o
LF400 reklam filmi

bu da Bikez.com daki değerlendirme sayfası

http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=27948

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar