Emisol apaçiye düşmüş dostlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-ihtiyactan-satilir-acil-140148477/detay
bu motorda ilgimi çekti aklımda 2 motor var
1.- RKS Titanic 150(Depo altında grenaj mevcut motorla depo arasında boşluk yok arka stoplar güzel durmuş lastikler 17 inç)
2.-LİFAN emisol 150(Depo altında bir şey yok motor ile depo arası boşluk var ark stop iyi gibi lastikler kalın galiba 18 inç)
Arkadaşlar yazın almayı düşünüyorum bu motorlardan birini. çok farkları yok. cusseliyim 1.80 boy 87 kilo var hangisi sizce cevapları bekliyorum...
İkisi de güzel motorlar, görünüşten çok yedek parça ve servis ağını da göz önünde bulundurun derim. Benim en çok korktuğum konu şahsen.
+Lifan'da Cbf 150 motoru mevcut, sürüş rahatlık titreşim vs. Cbf 150 ile aynı, parçalar da öyle. Oldukça konforlu bir motor olduğu yönünde tüm yorumlar.
+RKS de seramik silindir ve Gs motor mevcut. Fakat herkes anlar mı ustası bulunur mu ayrı mesele. Lastikleri Lifandan bir gömlek kalın fakat 1 inç küçük. Daha kalıplı. Hafif bir titreşim mevcut olduğu yazıyor.
Kısacası, Lifan daha rahattır, RKS daha spordur. Lifanın motor parçalarını herhangi biryerde bulabilirsiniz Cbf motoru olduğu için. Servis ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak alın derim.
arkadaşlar lifanın sayfasında em150l nin arka teker ebadı 90 18 yazıyor teker kalınlığını jant değiştirmeden 110 yapabilirmiyiz yani jant a uyumlu olurmu?