ledow - jinlun arasındayim ne yapmalıyım

bende ledow kullanıyorum almadan önce bi ledowa otur çalışır waziyette bide jinluna sürmene gerek kalmadan kararını wermiş olursun benim tawsiyem budur.:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özer kardeşim 5 parmağın 5 ide bir değil ama sana katılıyorum fakat senin anlattıkların bende yok vibrasyon hariç gerçi onuda çözdük şimdi 400 metrede anahtar teslim etmecesine 250 liklerle kapışırım o derece güveniyorum motoruma ama yiğenimin 150 lik senin yazdıklarının aynısı onda oldu ve 1650 ytl ye sattı bence montaj ve imalat hatasından kaynaklanıyor bu sorunlar

özer kardeşim 5 parmağın 5 ide bir değil ama sana katılıyorum fakat senin anlattıkların bende yok vibrasyon hariç gerçi onuda çözdük şimdi 400 metrede anahtar teslim etmecesine 250 liklerle kapışırım o derece güveniyorum motoruma ama yiğenimin 150 lik senin yazdıklarının aynısı onda oldu ve 1650 ytl ye sattı bence montaj ve imalat hatasından kaynaklanıyor bu sorunlar

abi hangi motordan bahsediyosun hani anahtarına ? jinlunmu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
mondıal mct ye bulasma uzun bı sureden snra cok fena wıbrasyon war kardeş 250 mct de

amorphis arkadaşım Yüksel beyle görüştün sanırım açıkçası bende gezdim oraları 2 hafta önce ama Yüksel Beyden satın almadım. Şuan jinlun 150-5 kullanıyorum 2200 ytl/10 taksit ile aldım bir tek plakayı ben çıkartıyorum gerisine karışmadım. Bu benimde ilk motorum bununla karadeniz turu yapan adamı görmüşsündür, motor bence başlangıç için güzel bir motor fiyat/performans olarak.

Mersin İl Temsilcisi
ben ledow kullanıcısıyım gecen sene aldım gerçekten harika makine... 5800 de sua n ve yagı ve benzini harici pek bi sorun yasatmadı bana.. sadece arka dişli kaplinlerini bozdu... oda normal... motorumdan fiyatına göre ve Eğer birazda bakarsan modifiye edersen kendine baktırıyor :) Ledowun parçası istanbulda var .. Tümopar da en küçük noktasına kadar var..

http://www.youtube.com/watch?v=Sv99b00MHY8 buyur videosuda var Benim COninin :)

ben 2 gün önce gördüm. honda rebele benzeyeni hoş duryodu. fiyatı da 3000 ytl deindi. az pazarlık yapsam plakasıyla birlikte daha düşük fiyata alırdım da ama yeminliyim. çin yemeği bile yemiyorum artık :)

git ybr 125 ve ya cbf 150 al kafan raaaaaaaaahaaaattttt olsun..

ya yanlış anlaşılmasın ama nedir bu olay? motor alcam dyorum birileri ybr cbr diyor. ledow iyimi diyorum ybr cbr jinlun nasıl diyorum ybr cbr artık iki model arasındayım diyorum yine birileri ybr, cbr diyo ::158:: bu şekilde pekde yardımcı olundugunu sanmıyorum tamam abicim tesekkur ederim bana tecubelerin dogrultusunda yardım ediyorsun tavsiye veriyosun ama biraz benim de ne aradıgımı bilmeden neden bişiyleri öneriyosun ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kesin Fiyat farkı yok :) canın istediğini al hayat senin hayatın, alırsın beğenmezsen satarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
V motordan şaşma keyfi ve gösterişi başka,gezmediğin zamanlarda karşısına geçip seyredersin hiç değilse

amorphis özel den mesaj attım okumadın galiba

sen gel ikisinide alma, git bi ybr al rahatına bak

+++++++++++++++++++++++++++++:cat:

ya yanlış anlaşılmasın ama nedir bu olay? motor alcam dyorum birileri ybr cbr diyor. ledow iyimi diyorum ybr cbr jinlun nasıl diyorum ybr cbr artık iki model arasındayım diyorum yine birileri ybr, cbr diyo ::158:: bu şekilde pekde yardımcı olundugunu sanmıyorum tamam abicim tesekkur ederim bana tecubelerin dogrultusunda yardım ediyorsun tavsiye veriyosun ama biraz benim de ne aradıgımı bilmeden neden bişiyleri öneriyosun ???

iki si de çin li ,,,al birini vur ötekine....
amorphis , kardeş sen motosiklet e binip keyf yapmak mı istiyorsun?
yoksa ....
paranı ve parayı kazanırken sarf ettiğin emeği çöp ' e atmayı mı ?
keyf senin .....ne yaparsan yap kardeş çe uyarmak istemiştim......
Ayrıca ; en az senin kadar da okuduğumu anlarım........

Son düzenleme:
+++++++++++++++++++++++++++++:cat:

iki si de çin li ,,,al birini vur ötekine....
amorphis , kardeş sen motosiklet e binip keyf yapmak mı istiyorsun?
yoksa ....
paranı ve parayı kazanırken sarf ettiğin emeği çöp ' e atmayı mı ?
keyf senin .....ne yaparsan yap kardeş çe uyarmak istemiştim......
Ayrıca ; en az senin kadar da okuduğumu anlarım........

YBR japon ya zaten , ikisi de çinli dersin sen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw bu konu niye sapıp gidiyor açmazlara,niye takıntılarımızla başetmeyi beceremiyoruz.
dostumuz" benim kararım iki Çinli arasında seçim yapmak üzerine" diyor.
Birileri"Çinli alma.ben bu işleri bilirim " havalarında hala.
Bu ne yaman çelişki;para kimden çıkıyor?kararı kim vermeye kalkıyor?.

Yaw bu konu niye sapıp gidiyor açmazlara,niye takıntılarımızla başetmeyi beceremiyoruz.

Katılıyorum :cat:

abi valla bende bole yazıcam yardım etmek istiyen abilerime ayıp olucak hala cin japon benim param buna yetiyo birisi allah rızası için verirse ustunu bende gider japon alirim ne yapim japon alamiyorum diye motoramı binmeyim anlamıyorum :silent::silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
fakir ama güzel bakire kıza sevdalı gariban delikanlıya"sen git zengin kızlara aşık ol,paran yoksa dul olsun,yaşlı olsun ille zengin olsun" demekten ne farkı var"git japon al,isterse eski model olsun" tavsiyesinin?Adamın parası olsa niye japon alsın?
Alır Harley'i bakar işine.Sonra da ona bir zamanlar yaptıkları gibi ahkam keser "alma Japon'u eline yapışır" diye:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar