özer kardeşim 5 parmağın 5 ide bir değil ama sana katılıyorum fakat senin anlattıkların bende yok vibrasyon hariç gerçi onuda çözdük şimdi 400 metrede anahtar teslim etmecesine 250 liklerle kapışırım o derece güveniyorum motoruma ama yiğenimin 150 lik senin yazdıklarının aynısı onda oldu ve 1650 ytl ye sattı bence montaj ve imalat hatasından kaynaklanıyor bu sorunlar
mondıal mct ye bulasma uzun bı sureden snra cok fena wıbrasyon war kardeş 250 mct de
ben ledow kullanıcısıyım gecen sene aldım gerçekten harika makine... 5800 de sua n ve yagı ve benzini harici pek bi sorun yasatmadı bana.. sadece arka dişli kaplinlerini bozdu... oda normal... motorumdan fiyatına göre ve Eğer birazda bakarsan modifiye edersen kendine baktırıyorLedowun parçası istanbulda var .. Tümopar da en küçük noktasına kadar var..
http://www.youtube.com/watch?v=Sv99b00MHY8 buyur videosuda var Benim COninin![]()
git ybr 125 ve ya cbf 150 al kafan raaaaaaaaahaaaattttt olsun..
tesekurler abi, ledow almayı dusunuyorum sıfır fiyatı 2900 olmuş cok super inş onumuzdeki ay içinde almiş olurumamorphis özel den mesaj attım okumadın galiba
sen gel ikisinide alma, git bi ybr al rahatına bak
ya yanlış anlaşılmasın ama nedir bu olay? motor alcam dyorum birileri ybr cbr diyor. ledow iyimi diyorum ybr cbr jinlun nasıl diyorum ybr cbr artık iki model arasındayım diyorum yine birileri ybr, cbr diyo ::158:: bu şekilde pekde yardımcı olundugunu sanmıyorum tamam abicim tesekkur ederim bana tecubelerin dogrultusunda yardım ediyorsun tavsiye veriyosun ama biraz benim de ne aradıgımı bilmeden neden bişiyleri öneriyosun ???
+++++++++++++++++++++++++++++:cat:
iki si de çin li ,,,al birini vur ötekine....
amorphis , kardeş sen motosiklet e binip keyf yapmak mı istiyorsun?
yoksa ....
paranı ve parayı kazanırken sarf ettiğin emeği çöp ' e atmayı mı ?
keyf senin .....ne yaparsan yap kardeş çe uyarmak istemiştim......
Ayrıca ; en az senin kadar da okuduğumu anlarım........
Yaw bu konu niye sapıp gidiyor açmazlara,niye takıntılarımızla başetmeyi beceremiyoruz.
dostumuz" benim kararım iki Çinli arasında seçim yapmak üzerine" diyor.
Birileri"Çinli alma.ben bu işleri bilirim " havalarında hala.
Bu ne yaman çelişki;para kimden çıkıyor?kararı kim vermeye kalkıyor?.
Yaw bu konu niye sapıp gidiyor açmazlara,niye takıntılarımızla başetmeyi beceremiyoruz.
dostumuz" benim kararım iki Çinli arasında seçim yapmak üzerine" diyor.
Birileri"Çinli alma.ben bu işleri bilirim " havalarında hala.
Bu ne yaman çelişki;para kimden çıkıyor?kararı kim vermeye kalkıyor?.