ledow - jinlun arasındayim ne yapmalıyım

abi valla bende bole yazıcam yardım etmek istiyen abilerime ayıp olucak hala cin japon benim param buna yetiyo birisi allah rızası için verirse ustunu bende gider japon alirim ne yapim japon alamiyorum diye motoramı binmeyim anlamıyorum :silent::silent::silent:

Al kardeşim al,,,
sonra çok ağlarsın bu topik ler de..................
ybr de cbf de Çin malı dır ;
fakat ybr ; yamaha nın güvencesi ve kalitesi,
Malum cbf de honda nın güvence si kalitesi ,
altında lisanla belli bir kalite standart üretiliyor..
Bu iki motosiklet te değil çin malı ay da imalat montaj yapılsa yine de marka güvencesi ve kalitesi var dır,,, alınır.
YBR 125 anlatmıyorum , taş gibi motosiklet tir ...
Yakın bir arkadaşım sadece periyodik bakımlar la 35000 km devir di ..."0" problem.
cbf yi ben 7500 km kullandım , "0" (sıfır) problemle...
Bilgin olsun ....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isteklerimizi en basit şekilde anlatmış olmamıza rağmen inanılmaz bir inatçılıkla anlaşılamamış olmamız kahredici ve paylaşımdan vazgeçiricidir maalesef.
dostumuz sorduğuna,soracağına pişman oldu.Bazılarının"sen şaşma"şeklinde özetlenebilecek düşünceleri bulundukları yerde yalnızlıktan patlıyordur.

Son düzenleme:
isteklerimizi en basit şekilde anlatmış olmamıza rağmen inanılmaz bir inatçılıkla anlaşılamamış olmamız kahredici ve paylaşımdan vazgeçiricidir maalesef.
dostumuz sorduğuna,soracağına pişman oldu.Bazılarının"sen şaşma"şeklinde özetlenebilecek düşünceleri bulundukları yerde yalnızlıktan patlıyordur.

neyse abi biz işimize bakalım konu saptı gitti iyicene 'LEDOW ALDIM NASIL BİLİRSİNİZ '' gibi bir konuda daha acmak istemiyorum ama oladı onuda yaparım gerci orayada ledowu sat ybr cfb al derler :) neyse ben ledow alıcam inş onumuzdeki ay ve bi yanlışını gören varmı hani kronik bir hastalıgı olan aldıgım zaman nelerine dikkat etmem gerek falan bu arada sıfır vmotorcycle den alıcam bir ay içinde fiyatı degişmezse:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Arkadaşlar Bende Jınlun 150 Var. Kadıköy Yüksel Beyden Aldım (peşin 2200) şu An 1000 Km De. Motordan Memnunum 80 Km/hız ı Geçtikten Sonra Az Bi Titreşim Başlıyor Bu Da Beni Fazla Rahatsız Etmiyor Deposu 13 Litre Benzin Alır . Depoyu 615 Km De Doldurdum (benzin Yedekteyken 10 Km Sonra Aldım) şu An 1020 Km Oldu .birde Motora Devamlı Artcımla Birlikte Binerim 95+65=160 Kilo + 150 Kilo Motor . ...
Benzin Daha Yedeğe Düşmedi Ama Her An Olabilir ....

Yanlız Bir Sorunum Var Motorla Giderken Bir Ara Sonra Benzin Bitermiş Gibi Tekliyor Ve Stop Ediyor.. Benzin Kapağını Açıp Tekrar Kapayınca Motor Hemen çalışıyor Belli Bir Mesafe Gidiyorum Yine Aynı. Kafayı Yemek üzereyim ... Nasıl Hallolur Sorun Nedendir Sizce ..
1500 Km Bakımına Götürücem Işallah Serkan Usta Yapabilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kapağa küçük bir delik aç hava almayınca benzin gitmiyor,1mm lik tığ ile del sorun çözülür

kapağa küçük bir delik aç hava almayınca benzin gitmiyor,1mm lik tığ ile del sorun çözülür

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM... BUNUN BAŞKA Bİ CARESİ YOKMUDUR İLLA DEPOYU DELMEK Mİ GEREKLİDİR ...BU ŞEKİLDE DELİNCE BENZİN UCUP GİTMEZMİ ... NİYE DELİYİM GÜL GİBİ CİNCUNUMU DEMİİİ
YANLIŞ ANLAMA DOSTUM SANA KARSI Bİ SAYGISIZLIK BABINDA YAZMADIM İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BAŞKA Bİ ÇARESİ YOLU VARSA ONU YAPALIM

250 MCT nin grisi de guzel ama ben eski modellerden hoşlanıyorum başlarda onuda düsündüm ama cok dandik dediler gerci jinlunada cok dandik diyolar.

27.000km de MCT sattım. Alan arkadaşımda sonderece menun!
Jinlun 250cc kullanıcısı üst komşum dün talihsiz bir kaza yapmış ( Bodrum dönüşü öğrendim ) fakat aldığı günden buyana bir kez olsun iyi diyemedi!
Servis allayıp pullayıp parasını alıp bozuk,dökük haliyle teslim etti!
Servis de haklı çünkü basit müdahalelerle motosikleti kurtarma şansı yok!

Türkiye ye getirilen EN KÖTÜ motosiklet Jinlun bence! kullanıcılar kusuruma bakmasın ama öyle.
1-Motosiklete arkadan baktığında çamurluğun kaçık olduğunu görüyorsun!
2- Vistes'e geçişleri sert ve hırpalayıcı.
3- Her vites değişiminde sanki şasi ikiye ayrılıyor.
4- Titreşim o kadar çok ki, koruma demiri kendiliğinden ( kaynaksız ) yerden kırıldı.
5- Servis noktaları ÇOK AZ! koca İzmir'in merkezinde sadece 1 (bir) adet servis var o da bölge temsilcisi ve burnundan KIL aldırmıyor.
daha sayabilirim ama kendinizde saydığım husulara dikkatederseniz anlayacaksınız haklı olduğumu.

netice itibarı ile: Ledow ya da Mondial arasında karar ver ama asla Jinlun alma sonra keşke diyeceğine 100 % garanti veriyorum!
işin kötü yanıda, son sahibi olma olasılığın %95 eğer hibe etmezsen:wiinkk:

jınlun heybetli ve daha agır, ama ciddi anlamda titreşimi var
v motor bisan (ledovun aynısıdır heralde) titreşimi cok daha az ve daha iyi gidiyor
ama hafif oldugundan 2 kişiyken sanki daha gec duruyor sanki makina eylemsizlige karşı koyamıyor frenden cekince fırlıyomuş gibi geliyo yada benim paranoyam =)
gidiş olarak bence bisan
görüntü olarak jınlun
bana sorarsan v motor candır derim..

yaa nankör sen heryerı karıstırmak zorundamısın caracal topıcındede yok çinlinle mutluluklar dılerım falan 2004 yılından sonra hangı buyuk fırma has japon muhendıstlıgınde motor uretımı yaptı kı

bu arkadas ımkanı olsa gıder dırek harley davıdson alır . hayret bir şey yaaa adam crusıer ıstıyorum dıyor ybr de n cbf den bahsedıyorsunuz .

bende kanuni caracal 200 kullanıyorum 8000 km ye geldım allaha sukur gaz telı kopması , yag ve benzın masrafları harıc bır sorun yasamadım .

ledow 250 cok hosuma gıttı hele kırmızı

arkadaslar yorumlarınız için cok tesekkur ederim bu siteden ve sizlerden ögrendigim kadarıyla gidip bisan-roadstar aldım ledow danda iyimiş kalite olarak yani muradima erdim artık istedigim oldu mutluyum :) bir sorun yok inş olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar