Led fara geçme zamanı

Arkadaşlar kaliteli bir led ampul almak istiyorum ama benim far ampulu h4 degil 35 w lık armut tipi cbf lerde kullanılan duylu ampullerden S2 koduyla geçiyor bu ampul seçeneginde kaliteli bisey bulamadım H4 e çevirsem far tasını eritebilecegini söylüyorlar ne yapıcaz fikirleriniz varmıdır

hocam sadece beyaz Led takacaksınız anlaşılan Ledi boşver..s2 philips armut yada halojen tip ampulle değiştir..yağmurlu havada Allaha emanet gidersin..

hocam sadece beyaz Led takacaksınız anlaşılan Ledi boşver..s2 philips armut yada halojen tip ampulle değiştir..yağmurlu havada Allaha emanet gidersin..

2 tane sis farım var onlar beyaz yanarken far sarı yanınca çok abes duruyor kullandigim yollarda aydınlatması bol yollar problem olacagını düşünmüyorum

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
armut tip için xenon kitler var youtube de izledim montajını ama dağılım çok berbat milleti kör edersin.

merceksiz fara sonradan led ampül takan arabacilara iyi küfrediyorum. bence bu duruma yasal düzenleme gelmeli, insanı kör ediyor. ama motorda nasıl olur bilemedim.

merceksiz fara sonradan led ampül takan arabacilara iyi küfrediyorum. bence bu duruma yasal düzenleme gelmeli, insanı kör ediyor. ama motorda nasıl olur bilemedim.

Araç ampullerinin ledleri sag ve sol far aynalarina baktiginden dediginiz dogru ama motorda kısalar yukarı uzunlar aşagı baktıgından bu durum olmuyor zaten 1 kere selektör yersem söker atarım çünkü bende aynı durumdan şikayetciyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

ben konu sahibinin sadece led ampul değiştirmek istediğini anladım. aslında eğer
motoru uygunsa(cbf'lerle aynı duyluymuş) sizin dediğiniz gibi Angel farlı xenon kit önerecektim.

Ustam onuda araştırdım ama mercek için far camını far gövdesinden ayırıp sonra silikonlamak gerekli çok meşakkatli iş

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
Led far düşük voltajda pırpır ediyor. Xenon kit bu videoda nasıl uygulandığı anlatılıyor.

https://youtu.be/EDrjQ2aGRns

xenon ampül far tasını eritir led eritmez.. en güzeli far içeerisine mercek montajı yapmak/yaptırmak ancak yaptıracaksanız ortalama 800 tl gibi bir fiyata mal olduğunu önden hesap edip değip değmeyeceğine karar vermelisiniz..

hiç led far kullanmayıp ta sonrada taktırdığınızda çok hoş duygular içinde oluyorsunuz.
hele o sellektör yaparkenki haz yok mu.
sanki thor şimşek atıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar