lazerle kask vizörü karatma

Tüm arabaya 700-800 diyorlar. Vizor için 10 kaat yeter aslında. :). Ben fikir olarak sundum artık istanbulda olan vatandaş arastirsin bize de yol göstersin. Teoride uygulanabilir.

Arabaların camı cam :)queen: Bayılıyorum bu ifadeye, "camı cam") ancak bizim vizorler cam değil plastik türevi bir şey. Ne olduğunu bilmiyorum malzemenin ancak lazere göstereceği tepki cam ile aynı olmaz diye tahmin ediyorum. Muhtemelen deforme olur.

Arabaların camı cam :)queen: Bayılıyorum bu ifadeye, "camı cam") ancak bizim vizorler cam değil plastik türevi bir şey. Ne olduğunu bilmiyorum malzemenin ancak lazere göstereceği tepki cam ile aynı olmaz diye tahmin ediyorum. Muhtemelen deforme olur.

Ben birşey olacağını zannetmiyorum. Mika tarzı birşeydir kask vizorleri ve güneş gozluklerinin bir çoğu cam değil. Onların karartilmasi da muhtemelen buna benzer bir yöntem. Ah ben oralarda olacaktım keSin yapardım. Hatta elindeki dandik kaskin vizorunu kargoyka gönderip deniycem. Önce lazercilerin birini kafalamam lazım. Bu işin peşine düşer sonuçları da aktatiririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar