Lastiklerimi bıçaklamışlar.

Geçmiş olsun.
Motorun eksozları açıkmı acaba. Yüksek ses birilerini kızdırmış olabilir mi ki?

memlekette kanı bozukmu yok..
neler çekiyorum...
en son arabanın kaputuna biri kazıyarak ismini yazmış, ondan önce biri arka tanpona vurmuş çatlatmış kaçıp gitmiş....
motor Allah'tan kapalı yerde....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Bu şerefsizlerin (bunu tanımlamak için daha uygun sıfatlar var ama kullanamıyorum) bunu yapma sebebi "bende yok sende de olmasın" Yani yok egsozdu, yok birileri rahatsız oldu falan diye sebep aramaya gerek yok.

Benim de Otomobilimin ÖN ARKA Logosunu Çalmış adi ŞErefsizler ! :farao:

Benim arabanınkileri de çalıyorlar. Hatta arka logoyu sökerken bağlı olduğu yeri de kırmışlar. 5 TL etmeyecek şey için en az 100 TL masraf. Ben de 1 senedir logosuz geziyorum. Zaten İstanbul'da logosu olan Rover yok gibi bir şey. Minibüsçülerin konsolunu süslüyor.

Geçmiş olsun.
Motorun eksozları açıkmı acaba. Yüksek ses birilerini kızdırmış olabilir mi ki?

Açık ancak, gökgürültüsüne sahip bir sese de sahip değil. Bundan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca yahu mahallede bundan rahatsız olan biri de varsa gel konuş birader. Ona göre dikkat edelim. Vandallığın sebebi nedir ? Ama dediğim gibi bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum

Dün gece baktığımda motoruma sarılı duran sapasağlam brandamı bu sabah parçalanmış bir halde buldum. Öğrenciyim ben onu yediğimden içtiğimden arttırıp almıştım. Amaçları nedir bilmiyorum. Tek tesellim motora birşey yapmamış olmaları. Kim yaptıysa Allah hakettiğini versin.. İstanbul/Maltepe sahil kısmından bahsediyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:22 ----------

Bu arada motorum da sanki goldwing anasnı satayım, sym xs125 be! Ne istediler anlamıyorum ki?

Geçen akşam gece 2 de eve geldim, her zamanki yerime park ettim zincirledim. Hiç bir arabanın parkını engellemeyecek bir yerdedir motosikletim. Otoparkımız yok ne yazık ki. Sabah bir baktım iki lastik birden delinmiş. Delirdim resmen. Lastikler de yeni idi. Usta getirip sökülüp sıcak yama ile yapılması 50TL ye mal oldu. Durduk yere masraf. Aslında paylaşmak bile anlamsız burada da sinirim geçemedi yazmak zorunda idim bir yerlere kusura bakmayın. İzmir de bu tarz şeyler ile karşılaşmıyoruz genelde çok canım sıkıldı

iyi ettin boşwer mutluluklar paylaştıkça artar sıkıntılar üzüntüler paylaştıkça azalır canım saolsun de dert etme unut gitsin

Ben evden uzak bir yere parketmiştim, ertesi gün motor öne doğru eğilmiş, ya ayaklık kapandı herhalde rüzgardan dedim.. Yokuş aşağı eğimli bir yoldu zaten. Yanına gitmemle ön tekerin vidaları dahil uçurulduğunu görmem bir oldu. :D Sonra komşular çıkmış cama, evladım gece oraya tinerciler koyuyor, niye parkettin sen tüh, tüh.. İçimden ne küfrettim ama o camdakilere.. Eee?Madem öyle neden ben gece parkederken gördüğün halde uyarmıyorsun da şimdi laf ebeliği yapıyorsun? :mad:

Arka lastiğin yaması içime sinmedi yanağa yakın olduğu için, dün yenisi ile değiştirdim.

biri mahalleden kıl kapmıştır uyuzdur bişiden rahatsız olmuştur yada kıskanmıştır motorunu herşey olabilir geçmişolsun herşeyde hayır vardır boşver takma kafana ben arabanın kapısını camını kapatmam birazda mahalleden alakalı

Kimisi de korkaklığından böyle haince şeyler yapar!

Çiğ süt emmiş insan gerçekten şu güzelim ülkeyi ve şu güzel toplumumuzu çekilmez hale getiriyor. İçinde yaşadığın toplumu sorguluyorsun, ben bunu yaşamayı hak etmedim diyorsun. Ama yapıyor andavallar böyle şeyler. İnsan gibi gelse ve neyden rahatsız olduğunu söyleyebilse; belki o zaman herşey çok başka olacak. Biribirini anlamazlık ve iletişimsizlik almış başını yürümüş. Çok geçmiş olsun kardeşim. İyi insanlar da var dünyada, ama bunlar varya... Çirkin şeyler. Umut ediyorum birgün bizim toplumumuzda da böyle şeyler yaşanmayacak. Ama biraz zaman alacak gibi. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

şerefsiz çok benim motorumunda ön farın yanını çizmişler bi yakalasam alacam ayagımın altına::158::

էሀռርለվ;2352387' Alıntı:
Geçmiş olsun.
Bu olay motosikletindeki herhangi bir sembolden de meydana gelmiş olabilir.

Motosiklette ekstra hiç bir şey yok. Bildiğin Regal Raptor 250-E9. Tamamen bir sosyopat işi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar