Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı bir lastikten örnek vermedim zaten en başından beri. Bunlar cadde kullanımına izinli "en iyi" motosiklet lastikleri zaten. Sadece iyi lastik konuşurken bu detaylar kaçmasın diye bilgi amaçlı yazdım buraya. Önemli olan iyi değil doğru lastik.
'Aranızda lastiği bu sıcaklıklara çıkarabilen varsa söylesin elini öpmeye gelelim' dediğin için yapay zekaya sordum. Tabi ki lastik seçimi yaparken kullanım amacını yaşadığın iklimi göz önünde bulunduracaksın.
Yani o konuyla ilgili zamanında aşağıdakine benzer bir şeyler yazmıştım:
"Eğer yaşamla ölüm arasındaki fark kaskımın Nolan yerine Arai olması olacaksa belki o kaza neticesinde yaşamamış olmam daha hayırlı olabilir." Yani vücudumuz sadece kafatasımızdan oluşmuyor. Bu kadar marjinal bir farkla hayatta kalmışsam vücudumun geri kalan kısmının ne durumda olacağını da bir tartmakta fayda olabilir.
Daha yeni Shoei GT Air 3 bir kask aldım. Sebebi beni şu anda kullandığım Nolan N87'den daha iyi koruyacağına inanmam değil, sırf daha konforlu olması ve yeni aldığım Cardo Packtalk Edge için de çok güzel / orijinal bir montaj aparatına da sahip olması. Kaskı yurt dışından yurt içinde Nolan alacağım fiyata almış olmamın da etkisi büyük tabi. Burada olsa başka bir şey de bakıyor olabilirdim. Kask alacağız diye de ithalatçı kucağında hoplamaya gerek yok bence.