Buz motor gibi yerleri bilmek ve gitmek lazım. Teşekkür ederim metehan abim. Buz motor aklımda 
bu lastiğin ömrü ne kadar arkadaşlar
mıchelın pılot sporty kullandım şu an pırellı dura tractıon takılı.pırellı frenajda ve ıslak zeminde BeNcE bariz üstün
E-Tekin kardeşim :
mıchelın pılot sporty ybr uzerinde 10.000 km kaldı. kullandığım rota ağırlıklı olarak yağmurlar hariç haftada en az 4 gün mudanya - eşkel yolu.mıchelinin bana göre iyi yani bursa içinde kaymak asfaltta iyi ama dediğim güzergahta(mıcır sıkıştırılarak yapılmış asfallta) kuru zeminde viraja girişi yatışı iyi frenajda arka teker erken kitliyor , ömür erken bitiyor , yağmurda daha hissiz , toprakta çok zayıf kalıyor.Bence lastiğin darbe emişi kötü yanank kısımları ve telleri zayıf ve kanal profilinden dolayı lastiğin tırnak derinliği daha kısa duruyor. Pirelliyi aynı rotada 3000 km dir kullanıyorum istemeden arka tekerleği kitlemedim.özellikle çamurlu va yağışlı zeminlerde tutunma oranı mıchelıne göre bariz üstün, stabilize ve toprakta enduro gibi olmasada abartmadıkça çekiş problemi yaşamadım.Tırnak profili ve derinliği mıcheline göre gayet başarılı.kaymak asfaltta zaten hiç bir problem çıkartmıyor.mıchelin dediğim rotada 8000 km de belirgin bir şekilde tırnak derinliğini kaybetti.
hayırlı olsun mete abicim kazasız belasız kullanman dileğimle..
ganga konu eski 4 yıllık![]()
konu güncelliğini yitirmiş...ama bu yaz yine mişlen olacak gibi...40 lira yüzünden IRC taktırdım maalesef...ha yeni deseniyle mişleni aratmadı belki ama yinede güven vermedi..bir kaç ıslak yol deneyiminden sonra üçü beşi aradığım için kızdım kendime...servisim stoklarında mişlen yoktu olsa bile 220 dediler...IRC yeni üretim desenide hoşuma gidince 180 e IRC oldu...14 bindeyim 14 ay oldu yazın illaki değiştircez...ben aslında motorun lastiğinin servisin değiştirmesini isterim ..lastiği sökmekten takmaya ince ayarlarına kadar pek sağa sola elletmeyi sevmem...bu yaz mişleni alıp servisime taktırıcam gibi...
birde arkadaşlar büyük makinaların lastik takımı fiyatlarını duyunca oha diyorum her zaman...lan nedir bu amk...1000 lira 1500 lira lastik takımı çok çılgınca geliyor bana...
ödeyeceğim para 250 gaymeyi geçmez...bizim bütçeye göre normal tabi..maaş 1400 agi..el mahkum...
ganga konu eski 4 yıllık![]()
Başkanım sen varsan cbf var lastik var forum var sen yoksan tadı yok sen yorum yazınca tazeleniveriyor konu ön nf25 modeli arka nr25 modeli ırckonu güncelliğini yitirmiş...ama bu yaz yine mişlen olacak gibi...40 lira yüzünden IRC taktırdım maalesef...ha yeni deseniyle mişleni aratmadı belki ama yinede güven vermedi..bir kaç ıslak yol deneyiminden sonra üçü beşi aradığım için kızdım kendime...servisim stoklarında mişlen yoktu olsa bile 220 dediler...IRC yeni üretim desenide hoşuma gidince 180 e IRC oldu...14 bindeyim 14 ay oldu yazın illaki değiştircez...ben aslında motorun lastiğinin servisin değiştirmesini isterim ..lastiği sökmekten takmaya ince ayarlarına kadar pek sağa sola elletmeyi sevmem...bu yaz mişleni alıp servisime taktırıcam gibi...
birde arkadaşlar büyük makinaların lastik takımı fiyatlarını duyunca oha diyorum her zaman...lan nedir bu amk...1000 lira 1500 lira lastik takımı çok çılgınca geliyor bana...
ödeyeceğim para 250 gaymeyi geçmez...bizim bütçeye göre normal tabi..maaş 1400 agi..el mahkum...