Lastik yarığı ?

Merhaba bugün farkettim lastikler şu anda daha 3 bin km oldu fakat alalı 3 ay kadar oldu bu lastik garantiye girermi acaba bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ?

vjP6ZD.jpg
[/url][/IMG]

Çatlama değil de hakikatten yarılmış gibi görünüyor. Belli bir açı ile keskin bir cisimin üzerinden geçilmiş gibi. Garantiye gireceğini sanmıyorum ancak seni de yanlış yöndirmiş olmak istemem. Doğru olan bunu lastikçiye danışmak olacaktır.

Yarılma değil, kesilme. Garanti kapsamına girmez ancak kaskonuz varsa beyan ile kaskodan değişim yaptırabilirsiniz.

Anlaşılan o'ki yeni bir lastik almak şart oldu daha sıfır güzelim lastik yalan oldu :)

Mazgal üzerinden mi geçtiniz

Sert çukurlara girdiğim yok fakat geçen gece yolda giderken biraz hızlıydım böyle arabalar cam şişelerin üzerinden geçtiği zaman şişenin patlama sesi olur ya hani onun gibi bir ses geldi arka lastikten hatta arkadaki arkadaşda oneydi laa dedi :D yüksek ihtimalle bu sebepten oldu artık değiştirene kadar yavaş gitmeyi düşünüyorum yüksek hızda gümlerse sıkıntı olur bu arada arka lastik ANLAS marka güzel bir lastik yol tutuşu frenlemesi baya güzel bu lastiği yenilemeyi düşünüyorum yada başka öneriniz varmıdır ? Yaz için olacak

O tövbeyi bende ettim başta...

Ama şu voltage booster olayı ayrı bir renk kattı konuya...

Değişik bir trollümtrak mevzuu oldu, takdir ettim açıkçası....:thumleft:

Bu ne len...

lastiği söküp içeriden bakmak lazım belki kullanılamaz halde değildir. iş makinelerinin dev lastiklerinin üzerinde oluşan yarıkları silika gibi birşeyle dolduruyorlar belki aynı işlemde yarık için yapılabilir ama bunu yapan yeri nerde bulursun hiçbir fikrim yok. en iyisi yenilemek gibi. anlas iyidir bende anlas capra set lastik aldım çok memnunum

lastiği söküp içeriden bakmak lazım belki kullanılamaz halde değildir. iş makinelerinin dev lastiklerinin üzerinde oluşan yarıkları silika gibi birşeyle dolduruyorlar belki aynı işlemde yarık için yapılabilir ama bunu yapan yeri nerde bulursun hiçbir fikrim yok. en iyisi yenilemek gibi. anlas iyidir bende anlas capra set lastik aldım çok memnunum

aman üstad etme eyleme, iş makinesi gibi ağır bir aracın lastiği ile hayatının yola bağlayan yüksek devir ve ısıya dayanan lastiği bir koşma. silica dolgu sakın ama sakın tavsiye etme. silica dolgu bile iş makinesi lastiğinde belli bir mm ye kadar yapılabilir ondan sonrası yüksek basınç nedeni ile risklidir. Makineye ve sürücüye bişey olmaz ama saha çalışanlarını etkileyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar