Yeni alınan motosikletteki LASTİK konusu. Çatladı yarıldı.... daha ne olsun DİKKAT!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amacım asla markayı vs karalamak değildir bilhassa bajaj uygun güzel motor diye yazdığımı görebiirsiniz

çekmeköye giderken yolda kalmış bir arkadaş gördüm biraz yanaştım ve lastik daha 1 aylık motorda tekerin halini gördüm. fitil atmışlar o fitille 15 dk snra neer olacağını merak ediyordum ısrarla çıkma lastik tak sonra sıfır tak diye israr ettim altta aşfman çanakkaye gidecekmiş agv kask a 900 tl vermiş monta 900 vermiş gel görki bir dizlik almamış... tekerdeki yırtıklardan 5-7 tane vardı bir tarafından yırtılmış yol yardım arkadaşı çağırmış attığı fitil fotografta .... fitili görür görmez aman git çıkma bir lastik tak paran olunca çiftini değiştir dedim adam bu lastikle çanakkaye gitmekte ısrar etti bende ısrar ettim ikna edebildim .

sıra sıra yarıklar var lastik tarihleri 2017 bu arada mtor sürücüsü lasitk yarılınca sağa geçtim dedi yani hiçbir şaşırma garipseme yoktu hayret ettim

gWq28Z.jpg

Pr0nk6.jpg

okj0kq.jpg

Son düzenleme:
Ben buna ufak bir talihsizlik diyorum.Çünkü en kötü lastik bile 1 ayda bu hale gelmez.

He başka bir konu olur eyvallah ama motorun daha nerede kullanıldığı belli olmadan,lastiğin bu hale gelmesindeki sebepleri bilmeden açtığınız başlık "bajaj pulsar ...Daha ne olsun" vs gibi ithamlar ağır olmuş bence.

Birde dizliğin konu ile ne alakası var onu çözemedim.

Bu arada aşfman ne ? :D

Son düzenleme:
Ben buna ufak bir talihsizlik diyorum.Çünkü en kötü lastik bile 1 ayda bu hale gelmez.

He başka bir konu olur eyvallah ama motorun daha nerede kullanıldığı belli olmadan,lastiğin bu hale gelmesindeki sebepleri bilmeden açtığınız başlık "bajaj pulsar ...Daha ne olsun" vs gibi ithamlar ağır olmuş bence.

Birde dizliğin konu ile ne alakası var onu çözemedim.

Bu arada aşfman ne ? :D

Haşufman, asufman, asortman nasil bilemezsin :)

Marka ile lastiği nasıl bağdaşlaştırdınız anlamadım.Bende 14 model pulsar kullanıcısıyım.Benimde orjinal lastik çok hafif çatlamıştı.Sonra araştırdım sorunun benden olduğunu anladım.Pulsar ön lastik basıncı 28 arka 32'dir.Sen arkaya 40 hava basarsan böyle yarılır.

ya öyle bi anlatmış arkadaşki... lastik bir aylık diye cama çiviye dayanaklı olacak değil ya. durduk yere yarılmadığı yarık şekillerinden belli. allah bilir nerelerden geçti baksanıza içine çökmüş lastik

Benim de diablo 2 lastiğimde benzer bişey oldu.Yatay bir yarık oluştu.500 km deydim.Lastikal sağolsun garantiden yenisini yolladılar.
263v4id.jpg

da niye işe pulsarı karıştırdın saçma olmuşlastik bu saçma basınçla kullanırsan yırtılır da patlar da

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fazla basınç tan böyle luyormu lastik ben cbr 125 de bodoslama bindim böyle birşey görmedim

lastik havası vs gibi konularda barkın abi haklıymış önemi bir konuymuş

Ne diyor birisi özet geçsin, saçma sapan yazmış virgül yok nokta yok

Konunun marka ile ne alakası var?
Hadi alakası var diye ısrar ettin diyelim, neden lastiğin değil de, motorun markası ile alakası var?

Eşortmanın adını ''aşman,ofşman vs gibi yazılarla ifade etmeye çalışan adamdan motorcu o laa maaazzzzz.

Eşortmanın adını ''aşman,ofşman vs gibi yazılarla ifade etmeye çalışan adamdan motorcu o laa maaazzzzz.

Kardeş üzgünüm ama eşortmanda değil.
Eşofman.
Sende artık en kisa zamanda bırakırsın heralde motor sürmeyi o zaman...
Yada inşallah ironi yapmışsındır.

tmp

2017 euro 4 modellerinin fiyatlarını düşürebilmek adına çok çok adi bir lastik kullanılmış olabilir ya da arkadaşın talihsizliği önümüzdeki günler diğer kullanıcıların yorumlarına göre olay belli olur umarım bajaj çok adi bir lastik ile getirmemiştir motoru.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar