Road5lerin kalıplarında sorun var bunu geçen sene birçok yerde okudum. Şuan bulamıyor olmam direk yollarda deneme yanılma yöntemiyle tescil ettiğim bilgiyi yanlış yapmaz. Hele bilimsel dili bırakıp yazdığım bilgiye safsata falan diyecekseniz ona göre konuşayım;
Hornetten de road5lerden de çok memnundum, hiç üzmedi. Sorunun varlığını da elleri bırakmadığım sürece hissetmedim ki ellerimi böyle denemeler harici bırakmam. Fanboyluğunuzu da al çek git karşımdan, daha cevap verme. Varsa bi kaşıntın bul dunloplu ve road5li 2 tane hornet, çek video paylaş al yok de geç. Bunu yapmayacaksan daha boş konuşma burada. Yeni motorum eski motorlarım veya yeni motor alıp almayacağım, şuan ne kullandığım, ne yaptığım seni ne alakadar ediyo sen kimsin birader? Bu benim verdiğim bilgi, hadi genelgeçer olarak iddia ediyorum diyeyim. Aksini ispat etmiyosan veya edemiyosan işine bak.
Hayırdır birader, atarlanmalar falan...
Yazdıklarının hepsi safsata. Yok bütün dünyadaki her motorda (bütün dünyaki her motor diyor haa

) ve özellikle Hornetlerde sağa çekme mevcutmuş da, yok Road 5'lerin kalıplarında sorun varmış da, yok deneme yanılma yöntemiyle tescil etmişmiş de..bıdı bıdı bıdı...sen sadece yanılmışsın, denememişsin birader

Buradaki yutubır abilerine mi özeniyorsun...
Ortada fan boyluk falan da yok. Kendi kendine ürettiğin argümanı; ortada hiç bir belge, kanıt, somut veri, geri çağırma, resmi açıklama vb. yokken mabadından uydurup hepimize dayatman var. Yok öyle bir şey deyince de, gerçek yüzünü gösteriyorsun zaten. Road 5 çok iyi bir lastik, ıslakta da, kuruda da belli bir performans sürüşü için gayet de yeterli. Deneme sürüşünde bayii'de Dunloplu da kullandım, kendi motosikletimde de Road 5 var zaten. Okuyanlar bu safsatalara inanmasın.
Neyse, hadi sana iyi eğlenceler...