lastik önerisi

Motosikleti
tvs raider
dün lastik kaydı düştüm birazda benim hatam tabiki, acemiyim aynı zamanda bu arada tramwayın demirlerinde kaydım yağışlı havada neyse tvs raider için lastik arıyorum 4mevsim olur hafif yağışlı havalar için olur istanbul bağcılarda oturuyorum bildiğiniz gibi istanbula çok kar yağmıyor hatta hiç yağmıyor oyüzden kışlık lastiğe gerek yok diye düşünüyorum ama yanlış düşünüyorisem söylerseniz sevinirim

Motosikleti
Ns200 15"
Her mevsim için Winter Grip iyidir (kışlık olduğuna bakmayın), tramvay yolunda hangi lastik olursa olsun kayar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişler olsun. Hangi lastiği alırsanız alın, yağmurlu bir havada rögar kapakları ya da tramvay rayları sizi düşürecektir. Pirelli de olsa böyle Michelin de olsa böyle. Tramvay raylarını illa geçmeyi kafaya koymuşsanız paralel geçmeyin, olabildiği kadar üzerlerinden dik geçin. Sizin motorun lastik ebatlarına uygun ne var bilemem ama Anlaş'ın bazı ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Motosikleti
tvs raider
Her mevsim için Winter Grip iyidir (kışlık olduğuna bakmayın), tramvay yolunda hangi lastik olursa olsun kayar.
evet kuru havalarda bile kayıyor zaten olabildiğince yavaş geçmeye çalışmıştım fakat geçmek zorundayım evime gitmek için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmişler olsun. Hangi lastiği alırsanız alın, yağmurlu bir havada rögar kapakları ya da tramvay rayları sizi düşürecektir. Pirelli de olsa böyle Michelin de olsa böyle. Tramvay raylarını illa geçmeyi kafaya koymuşsanız paralel geçmeyin, olabildiği kadar üzerlerinden dik geçin. Sizin motorun lastik ebatlarına uygun ne var bilemem ama Anlaş'ın bazı ürünlerini tercih edebilirsiniz.
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar