Lastik önerisi

Merhabalar lastik alıcam ama bi rosso 2 diyen var bi rosso 3 bi m7rr diyen var bi road 4 diyen var hangisini almalıyım en güvenlisi hangisidir parası önemli değil virajda ıslak zeminde hangi en iyidir lütfen söyleyebilir mi bilen birisi. yağmurda pek çıkmayı düşünmüyorum bu arada arabamda var güzel günlerde gazlıcam viraj falan

110/70
150/60

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamlar 1 yıldır duke 390 için lastik araştırması yapıyorum.okumadığım yazı inceleme kalmadı diyebilirim :)
sırasıyla yazıyorum
1- bridgestone s22. test birincisi puanları her kategoride en yuksek.ancak birlasda 160 taban var.150 taban için sipariş vermen gerek ben konustum
2- diablo rosso 2 ... testlerde bridgestone s22 den hemen sonra geliyor,ancak kullanıcıların dediğine göre ömrü çok az,yanılmıyorsam 5 yada 7binde bitiyor
3- metzeler m7 rr . testlerde üçüncü sırada olumsuz yanı yok.alabilirsin
testlerde iyi olan diğer lastikler continantal sportattack3 ve dunlop sportmax3 ancak bu lastikler bildigim kadarıyla turkiyede yok
4- pirelli pilot power 2 ct.gayet tatminkar ve ucuz lastik
Ben s22 alıcam,bulamassam metzeler m7rr,son tercihim pirelli pilot power 2ct.Bunlar sport kategorideki lastikler,senin yazdıgın road 4 falan touring lastikleri bridgestonedada T serisi falan var.Touring lastikde alabilirsin sıkıntı yok,ancak duke 390 surusune sport lastik daha uygun.Aklına hangisi yatarsa artık :)

hem kuruda hem ıslakta iyi lastik yok, hepsi için farklı lastikler var.
daha çok kuru yolda kullanacaksanız rosso serisinden şaşmayın derim.

Rosso 2 yeni üretim yok diye biliyorum, kendi motoruma ANGEL GT II taktım çok memnunun ama motor tipiyle ve kullanım şekliyle alakalı. Senin yerinde olsam Rosso 3 çakarım.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Ben de Rosso 2 kullaniyorum yillardir, yeni ön lastik almam gerekecek yakinda, Rosso 3 nasıl merak ediyorum...

road 4 hem kuru hem ıslakta güzel tavsiye ederim pahalı dersen roos2 de iyidir

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Virajda ıslakta derken, mesela ben standart bir kullanıcıyım, ne virajda deli gibi yatayım hızla gireyim derdim var ne de yağmur derdim var, yağmurda soğukta sürekli motor kullanırım, viraja da zevk alabildiğim tedirgin hissetmediğim hızlarda girmeyi severim, yollarda gezmek hızdan önceliklidir, kurudan ıslağa geçerken tedirginlik yaşamak istemem gerçi kim ister ki :) road4 benim bu isteklerimi karşılıyor. Ona göre düşünün.

Road 4 öneriyorum ben. Rosso 2 de güzel ama ıslakta pek bir şey beklemeyin. Bence 390 duke için Road 4 ideal. Bence rosso2nin tüm potansiyelini kullanmazsınız ve gereksiz olur.

Son düzenleme:
Virajda ıslakta derken, mesela ben standart bir kullanıcıyım, ne virajda deli gibi yatayım hızla gireyim derdim var ne de yağmur derdim var, yağmurda soğukta sürekli motor kullanırım, viraja da zevk alabildiğim tedirgin hissetmediğim hızlarda girmeyi severim, yollarda gezmek hızdan önceliklidir, kurudan ıslağa geçerken tedirginlik yaşamak istemem gerçi kim ister ki :) road4 benim bu isteklerimi karşılıyor. Ona göre düşünün.

Hocam motosikleti aldığımda 14.000 km. de üstünde Road 4 lastikler vardı. Çok kez kayma yaşadım. (Belki eskimiş olduğundan olabilir.) Sonra Pirelli Angel GT 2 taktırdım. Sorun çözüldü. O nedenle Road 4 e biraz şüpheli yaklaşıyorum.

Merhabalar lastik alıcam ama bi rosso 2 diyen var bi rosso 3 bi m7rr diyen var bi road 4 diyen var hangisini almalıyım en güvenlisi hangisidir parası önemli değil virajda ıslak zeminde hangi en iyidir lütfen söyleyebilir mi bilen birisi. yağmurda pek çıkmayı düşünmüyorum bu arada arabamda var güzel günlerde gazlıcam viraj falan

110/70
150/60

bu söylediklerin hız lastikleri bence kış lastiği almanda fayda var asfaltda kullansan bile panik frende kayma olasılığın var

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Hocam motosikleti aldığımda 14.000 km. de üstünde Road 4 lastikler vardı. Çok kez kayma yaşadım. (Belki eskimiş olduğundan olabilir.) Sonra Pirelli Angel GT 2 taktırdım. Sorun çözüldü. O nedenle Road 4 e biraz şüpheli yaklaşıyorum.

zaten kendi cevabınızı vermişsiniz :) iki takım lastik 30bin km tekerin beni tedirgin edeceği en ufak vaka yaşamadım, bunca km'de en ufak bir hissiyat olmadı, 14bin km demekle olmuyor, motor çok yatmış mı, kullanan kişi çok agresif kullanmış mı, lastik basınçlarına benim gibi mutlaka ayda bir bakmış yenilemiş mi, lastiğe fitil yamam vs. atmış mı, motor sürekli açıkta mı kalmış yoksa benimki gibi kapalı garaj motoru mu, benim gibi sürekli motoru orta sehpaya almış mı gibi bir çok konu var, bir de kullanım tarzı var, biri çok yatar sürekli gazlar, yağmur kuru fark etmez agresif sürer bunlarda lastiği hem yıpratır hem de lastiğin limitlerini zorlar.

Pilot power kullanıyorum aynı ebatlarda, hem kuruda hayvan gibi viraj alabiliyorum. Hem de ıslakta güzel tutuş alabiliyorum. Benim aldığım dönemde rosso 2 daha ucuz olmasına rağmen, ıslak performansının çok yetersiz olduğuna dair kullanan arkadaşlarımdan duyumlar aldım. Tatsumo olmadığım için pilot power almaya karar verdim. Gayet memnunum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ustte yazdigim gibi illa en iyisini istiyorsaniz spor olarak bridgestone s22,rosso2 yada3,metzeler m7 olur.ancak kisisel fikrim michelin pilot power yeterlidir.

Benimde arka lastik 150 zaten piyasada çok yok gördüğüm kadarıyla. Rosso 2 de buldum direk alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar