Abi bu camiadaki engin çevrene hayran kaldım, söyleyecek bişi kalmadı valla. Dün oradaydım, Schuberth kask sordum, tek parça alacağım. Direktman Bülen Mamay ile muhatap olayım bari. Tanır mı seni, isim vereyim mi???
aslında tarih uysada alp,gültekin ve ben sana bolunun çimlerinde bi kitlesek tuşa getirsek atıp tutuyon 3'nüz bi mok etmezsiniz diye
dostum noldu olay...ne dedi Bülent Amca...oğlu tanırda Bülent Abi hatırlamaz...camiada binlerde kişi var..hafızası iyi değildir...Benide tanıştıran Beldeyama satış müdürü olmuştu...oradan motor almaya gönderdi...tam alıyorum...bi telefon geldi cepten...son anda dur alma diye...Süleyman Memnun Maslağa gönderdi...worlcarda daha avantajlı fiyataymış...
eee çevre bu boru değil...:bounce:
mete_han bu tel jant olayi cabuk patlar demissin ben dergide 2 enduro motorun karsilastirmasını okumustum tel jant olmayani yerin dibine sokuyolardi boyle enduromu olur diye. sebebi hafiflikmi anlamadim ama tel jant cabuk patlasa sanirim endurolara koymazlar.
Bu bahsettiginiz urunu ben 2-3 yıl once istanbulda soganlida otoshop var orda bakiyodum. orda calişan delikanliya sorduk motorda olurmu bu iş diye. Cocuk getiren firma ozellikle bizi uyardi motorda bu urunu onermiyoruz demişti. sebep olarakta dengeyi bozuyo demisti bizde vaz gectik...
Dur bi yaw, hafta sonu gideceğim dedim ya. Bugün önünden geçtim 2-3 kere ama durmadım, gaz verdim 1-2 geçtim öööle. Ctesi giderim ben sorarım bakalım. Bana çanta kakalamaya çalıştılar 100 küsur euro'ya evvelsi gün, ben biraz dolaşayım alırım sonra dedim... Nasıl, iyi demiş miyim? :queen:
abicim yanlış anlama bu tip moto bayilerin tam istediği sitildeki yolunacak kaz olarak gördükleri müşteri profilisin....sende para çoktur diye herşeyi itelemeye kalkarlar...mutlaka alırsındır...almalısındır...en azından o motorun hakkını vermek adına bu Kazıklı Voyvodaların kucağına oturmak lazımdır...HD limisin..yağlı ballı müşterisin...fiyat sormadan almalısın...ne kadar kazık yersen sana duyulan saygı o orantıda artar...:queen:
Tecrübeliyim merak etme :cat: belki motorda değil ama genel olarak yani. Araştırmadan almam genelde, bak bi tek, tekerlek kilidi aldım araştırmadan, onuda kullanmıyorum hiç, kutusundan çıkmadı, boşuna almışız yani. Neyseki çok pahallı değildi, 9öyro mu ne, öle bişi. Zaten eşimle gitmiştim, bir pazarlık yaptı (ben yapmam pek, yapılması gerekiyorsa eşimle giderim) adam şok oldu, ne olduğunu annamadı walla :queen:
onuda kullanmıyorum hiç, kutusundan çıkmadı, boşuna almışız yani. Neyseki çok pahallı değildi, 9öyro mu ne, öle bişi.
:
bu olayı daha once bır arkadasım bana solemısstı
fıyat olarakta 20 25 arası bısey solemıstı
bılgın
ııcıın saool
Tecrübeli kazları daha çok yolarlar....:queen:
olay şu bak...fiyat soruyorsun...diyorsunki ne kadar...asıl fiyat 50 dolar...müşterilere standart 50 dolar derler...ama sen sorduğunda 75 dolar olur...çünkü bir daha o zımbırtıyı almayacaksın ve bir başkasına sen kaça aldın demeyeceksin tahminimce...neyse herif sana fiyat çeker...75 dolar...sende pahalı mahalaı ayak yaparsın nazlnaırsın...60 dolara iner...sende hadi gel şunu 50 yapalım deyince zaten kucağa gelmiş olursun...hep kucaktayızdır...malın tr ye giriş bedeli 15-20 dlardır vs...yani hep kaybeden biz oluruz...
abi kullanmıyosan ver bi garibana yav...ne zavallılar var motoru kilitsiz....:cherry::queen:
"ya bişi soracam bu spreyler kullanmayınca dura dura bozuluyo yada bıtıyomu yangın sonduruculer gıbı mesela??
bırde lastık patlayınca tamamının mı sıkılması gerekıyo??"
kusura bakmayın ben dün bu soruyu sordum ama bı cewap alamadım merak ettiğim için tekrar soruyorum bilen warsa we izah ederse sewınırım..
bakın 30 liraya branda var...kıll...düşmanı mete han :mrgreen: saygılar abi :cat:
Kendimizi kurtaramayacağız bugün anlaşılan, yemiyorum kardeşim kazıkBen online araştırma yaparım genelde, önce genel, ne alacaksam, marka bağımsız bir ararım, arkasından (ürününe göre) baba marka ne imiş ona bakarım, sonra online sitelerdeki (TR ve yabancı) fiyatlara bakarım. Ondan sonra mağazalara şöle bi bakar fiyat sorar çıkarım. Bu duruma göre alımımı yaparım ben, yani her ürün için değil tabi, ama tükenmez kalem aldım geçen mavi, 120öro, kazıklanmışmıyım, hayır tabiki :queen: :queen: :queen: ama çok güzel bi mavi...
iyilerin dostu kötülerin düşmanı mete han :mrgreen:
saygılar abi :cat:
ben anlamadığım için bişey yazmamayı tercih ettim...bilipde cevaplamayanın...![]()
metehan abi mutlaka beklerim yerim belli bedaşta çalışıyorum dur sana özelden telimi msn adresimi alayını atayım
Artçımıyım ben :queen:
metehan abi mutlaka beklerim yerim belli bedaşta çalışıyorum dur sana özelden telimi msn adresimi alayını atayım
Artçımıyım ben :queen: