Lastik KÖPÜĞÜ..Fiyat 7 ytl..Kazık Yemeyin

cuneyttovuc

bende de var. tüpün basligini sibopa yerlestiremedim. acaba banimkinde mi bir problem var yoksa bunun bir kullanim sekli mi var. özel bir kullanim sekli varsa ögrenmek isterim. çünkü uyum saglamadigini gördüm

tesekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Değerli arkadaşlar,
Lastik köpüğü diye adlandırılan aparat,
işe yarıyor.
Fakat;

Daha sonra lastiğinizi tamir ettirdiğiniz de, (özellikle iç lastiksiz modeller için)
yapılan yamanın tutmaması ihtimali var.

Lastiğiniz patladığında, servise götürdüğünüz de,
işi bilen bir ustanın ilk sorması gereken soru,
köpük sıktın mı?
olmalıdır.

Her spreyde aynı sorun yok.
Fakat lastiğinizi değiştirmek zorunda kalma ihtimaliniz çok yüksek.

Eğer mümkünse kullanmayın ve en yakın serviste lastiğinizi tamir ettirin...

Abi bu camiadaki engin çevrene hayran kaldım, söyleyecek bişi kalmadı valla. Dün oradaydım, Schuberth kask sordum, tek parça alacağım. Direktman Bülen Mamay ile muhatap olayım bari. Tanır mı seni, isim vereyim mi???

dostum noldu olay...ne dedi Bülent Amca...oğlu tanırda Bülent Abi hatırlamaz...camiada binlerde kişi var..hafızası iyi değildir...Benide tanıştıran Beldeyama satış müdürü olmuştu...oradan motor almaya gönderdi...tam alıyorum...bi telefon geldi cepten...son anda dur alma diye...Süleyman Memnun Maslağa gönderdi...worlcarda daha avantajlı fiyataymış...:p

eee çevre bu boru değil...:bounce:

aslında tarih uysada alp,gültekin ve ben sana bolunun çimlerinde bi kitlesek tuşa getirsek atıp tutuyon 3'nüz bi mok etmezsiniz diye

üçünüz bir araya gelip bi motoru doğrultamazsınız bence...:queen:

Son düzenleme:
mete_han bu tel jant olayi cabuk patlar demissin ben dergide 2 enduro motorun karsilastirmasını okumustum tel jant olmayani yerin dibine sokuyolardi boyle enduromu olur diye. sebebi hafiflikmi anlamadim ama tel jant cabuk patlasa sanirim endurolara koymazlar.

Bu bahsettiginiz urunu ben 2-3 yıl once istanbulda soganlida otoshop var orda bakiyodum. orda calişan delikanliya sorduk motorda olurmu bu iş diye. Cocuk getiren firma ozellikle bizi uyardi motorda bu urunu onermiyoruz demişti. sebep olarakta dengeyi bozuyo demisti bizde vaz gectik...

Biz gezide bir arkadaşımızın motoruna uyguladık. Hepsiburada'dan almış arkadaş. Traş köpükleri gibi bişey :mrgreen: O köpükle en az 50 km geldik hiç sorun olmadı. Uzun yola hatta şehirdışı gezilere giden herkesin alması gerekiyor.

Her ildeki arkadaşlar toplu sipariş verse kargo parası da verilmez her seferinde.

dostum noldu olay...ne dedi Bülent Amca...oğlu tanırda Bülent Abi hatırlamaz...camiada binlerde kişi var..hafızası iyi değildir...Benide tanıştıran Beldeyama satış müdürü olmuştu...oradan motor almaya gönderdi...tam alıyorum...bi telefon geldi cepten...son anda dur alma diye...Süleyman Memnun Maslağa gönderdi...worlcarda daha avantajlı fiyataymış...:p

eee çevre bu boru değil...:bounce:

Dur bi yaw, hafta sonu gideceğim dedim ya. Bugün önünden geçtim 2-3 kere ama durmadım, gaz verdim 1-2 geçtim öööle. Ctesi giderim ben sorarım bakalım. Bana çanta kakalamaya çalıştılar 100 küsur euro'ya evvelsi gün, ben biraz dolaşayım alırım sonra dedim... Nasıl, iyi demiş miyim? :queen:

mete_han bu tel jant olayi cabuk patlar demissin ben dergide 2 enduro motorun karsilastirmasını okumustum tel jant olmayani yerin dibine sokuyolardi boyle enduromu olur diye. sebebi hafiflikmi anlamadim ama tel jant cabuk patlasa sanirim endurolara koymazlar.

Bu bahsettiginiz urunu ben 2-3 yıl once istanbulda soganlida otoshop var orda bakiyodum. orda calişan delikanliya sorduk motorda olurmu bu iş diye. Cocuk getiren firma ozellikle bizi uyardi motorda bu urunu onermiyoruz demişti. sebep olarakta dengeyi bozuyo demisti bizde vaz gectik...

dostum sadece Honda innovada başına geldiği için söyledim...onların bi ayarı var galiba...tellerin...hep standart jantlar iyi derler...mondı innova vs teel olup patlama sıklığı herhalde bir tesadüf değil...servisden bana söylenen tellerin bağlı olduğu demir kasnağa fazla yük binince şamriyel hemen deliniyor diye bir açıklama yapılmıştı...ne derece mantıklı allah bilir...sahi endurolarda tel jant ne alaka...bence bu tip jantlar artık olmamalı...görsel bazda yani...hoş durmuyorlar gözüme...faydası ne olabilir...

Dur bi yaw, hafta sonu gideceğim dedim ya. Bugün önünden geçtim 2-3 kere ama durmadım, gaz verdim 1-2 geçtim öööle. Ctesi giderim ben sorarım bakalım. Bana çanta kakalamaya çalıştılar 100 küsur euro'ya evvelsi gün, ben biraz dolaşayım alırım sonra dedim... Nasıl, iyi demiş miyim? :queen:

abicim yanlış anlama bu tip moto bayilerin tam istediği sitildeki yolunacak kaz olarak gördükleri müşteri profilisin....sende para çoktur diye herşeyi itelemeye kalkarlar...mutlaka alırsındır...almalısındır...en azından o motorun hakkını vermek adına bu Kazıklı Voyvodaların kucağına oturmak lazımdır...HD limisin..yağlı ballı müşterisin...fiyat sormadan almalısın...ne kadar kazık yersen sana duyulan saygı o orantıda artar...:queen:

Son düzenleme:
abicim yanlış anlama bu tip moto bayilerin tam istediği sitildeki yolunacak kaz olarak gördükleri müşteri profilisin....sende para çoktur diye herşeyi itelemeye kalkarlar...mutlaka alırsındır...almalısındır...en azından o motorun hakkını vermek adına bu Kazıklı Voyvodaların kucağına oturmak lazımdır...HD limisin..yağlı ballı müşterisin...fiyat sormadan almalısın...ne kadar kazık yersen sana duyulan saygı o orantıda artar...:queen:

Tecrübeliyim merak etme :cat: belki motorda değil ama genel olarak yani. Araştırmadan almam genelde, bak bi tek, tekerlek kilidi aldım araştırmadan, onuda kullanmıyorum hiç, kutusundan çıkmadı, boşuna almışız yani. Neyseki çok pahallı değildi, 9öyro mu ne, öle bişi. Zaten eşimle gitmiştim, bir pazarlık yaptı (ben yapmam pek, yapılması gerekiyorsa eşimle giderim :)) adam şok oldu, ne olduğunu annamadı walla :queen:

Tecrübeliyim merak etme :cat: belki motorda değil ama genel olarak yani. Araştırmadan almam genelde, bak bi tek, tekerlek kilidi aldım araştırmadan, onuda kullanmıyorum hiç, kutusundan çıkmadı, boşuna almışız yani. Neyseki çok pahallı değildi, 9öyro mu ne, öle bişi. Zaten eşimle gitmiştim, bir pazarlık yaptı (ben yapmam pek, yapılması gerekiyorsa eşimle giderim :)) adam şok oldu, ne olduğunu annamadı walla :queen:

Tecrübeli kazları daha çok yolarlar....:queen:

olay şu bak...fiyat soruyorsun...diyorsunki ne kadar...asıl fiyat 50 dolar...müşterilere standart 50 dolar derler...ama sen sorduğunda 75 dolar olur...çünkü bir daha o zımbırtıyı almayacaksın ve bir başkasına sen kaça aldın demeyeceksin tahminimce...neyse herif sana fiyat çeker...75 dolar...sende pahalı mahalaı ayak yaparsın nazlnaırsın...60 dolara iner...sende hadi gel şunu 50 yapalım deyince zaten kucağa gelmiş olursun...hep kucaktayızdır...malın tr ye giriş bedeli 15-20 dlardır vs...yani hep kaybeden biz oluruz...

onuda kullanmıyorum hiç, kutusundan çıkmadı, boşuna almışız yani. Neyseki çok pahallı değildi, 9öyro mu ne, öle bişi.

:

abi kullanmıyosan ver bi garibana yav...ne zavallılar var motoru kilitsiz....:p:cherry::queen:

Son düzenleme:
bu olayı daha once bır arkadasım bana solemısstı
fıyat olarakta 20 25 arası bısey solemıstı
bılgın
ııcıın saool

bu olayı daha once bır arkadasım bana solemısstı
fıyat olarakta 20 25 arası bısey solemıstı
bılgın
ııcıın saool

ben zaten ne kadar kazık yediğimizi hatırlatmak için bu topiği açtım...bu heriflerde bu rakamdan kar yapıyorlar gerisini sen düşün artık...:p

"ya bişi soracam bu spreyler kullanmayınca dura dura bozuluyo yada bıtıyomu yangın sonduruculer gıbı mesela??
bırde lastık patlayınca tamamının mı sıkılması gerekıyo??"

kusura bakmayın ben dün bu soruyu sordum ama bı cewap alamadım merak ettiğim için tekrar soruyorum bilen warsa we izah ederse sewınırım..

Tecrübeli kazları daha çok yolarlar....:queen:

olay şu bak...fiyat soruyorsun...diyorsunki ne kadar...asıl fiyat 50 dolar...müşterilere standart 50 dolar derler...ama sen sorduğunda 75 dolar olur...çünkü bir daha o zımbırtıyı almayacaksın ve bir başkasına sen kaça aldın demeyeceksin tahminimce...neyse herif sana fiyat çeker...75 dolar...sende pahalı mahalaı ayak yaparsın nazlnaırsın...60 dolara iner...sende hadi gel şunu 50 yapalım deyince zaten kucağa gelmiş olursun...hep kucaktayızdır...malın tr ye giriş bedeli 15-20 dlardır vs...yani hep kaybeden biz oluruz...

abi kullanmıyosan ver bi garibana yav...ne zavallılar var motoru kilitsiz....:p:cherry::queen:

Kendimizi kurtaramayacağız bugün anlaşılan, yemiyorum kardeşim kazık :p Ben online araştırma yaparım genelde, önce genel, ne alacaksam, marka bağımsız bir ararım, arkasından (ürününe göre) baba marka ne imiş ona bakarım, sonra online sitelerdeki (TR ve yabancı) fiyatlara bakarım. Ondan sonra mağazalara şöle bi bakar fiyat sorar çıkarım. Bu duruma göre alımımı yaparım ben, yani her ürün için değil tabi, ama tükenmez kalem aldım geçen mavi, 120öro, kazıklanmışmıyım, hayır tabiki :queen: :queen: :queen: ama çok güzel bi mavi...

"ya bişi soracam bu spreyler kullanmayınca dura dura bozuluyo yada bıtıyomu yangın sonduruculer gıbı mesela??
bırde lastık patlayınca tamamının mı sıkılması gerekıyo??"

kusura bakmayın ben dün bu soruyu sordum ama bı cewap alamadım merak ettiğim için tekrar soruyorum bilen warsa we izah ederse sewınırım..

ben anlamadığım için bişey yazmamayı tercih ettim...bilipde cevaplamayanın...:p

Kendimizi kurtaramayacağız bugün anlaşılan, yemiyorum kardeşim kazık :p Ben online araştırma yaparım genelde, önce genel, ne alacaksam, marka bağımsız bir ararım, arkasından (ürününe göre) baba marka ne imiş ona bakarım, sonra online sitelerdeki (TR ve yabancı) fiyatlara bakarım. Ondan sonra mağazalara şöle bi bakar fiyat sorar çıkarım. Bu duruma göre alımımı yaparım ben, yani her ürün için değil tabi, ama tükenmez kalem aldım geçen mavi, 120öro, kazıklanmışmıyım, hayır tabiki :queen: :queen: :queen: ama çok güzel bi mavi...

taam bilincli tüketicisin...tenn poınttt...:p

iyilerin dostu kötülerin düşmanı mete han :mrgreen:
saygılar abi :cat:

lan tarkan abi bi korrdinat atsana...şimdi hemen...neredesin...seni nerde buluruz...ziyarete gelcem len seni...motor gok falan diyon ya içim gidiyo...benim yıllar önceki hallerim gibi...hacı birde cep yazıver...sana özel ziyaret yapcam...biraz gezek senle...artcı olurmusun....artcılığın 30 dakkası 1 lira...:queen:

valla gelcem lan...:cat:seni bulabileceğim bir mekan...veya açık adres...

Son düzenleme:
ya tarkan şimdi hemen diyince şimdi yanına gelmicem ha...mesajımı okudum ve anladığım şey sanki motoru çıkarmışım kapıya sana doğru hareket edecekmişim gibi...bir hafta sonu uğrarım demek istedim...cumartesi 5 den sonra veya pazar günü...1 saat bi çayını içerim aga...

metehan abi mutlaka beklerim yerim belli bedaşta çalışıyorum dur sana özelden telimi msn adresimi alayını atayım :)

Artçımıyım ben :queen:

metehan abi mutlaka beklerim yerim belli bedaşta çalışıyorum dur sana özelden telimi msn adresimi alayını atayım :)

ya abi geliriz...altımızda motor Allahımıza pin2 şükür...:pbasarız geliriz Sultanbeyline...hatta Biloo kankamıda alırım...motorla bi Bolu Tünelinden gidiş dönüş tur istemeyeceğine göre 2 turcuk attırıveririz beyav...:queen:artcı tabi len...motor kaç para haberin varmı...babayın malımı birader...:queen:

aabedaşmı...benimde dayıoğlum Manisa Salihlide Tedaşda...ne alakaysa şimdi...:)elektürükçümüsün...nediyon orda...milleti düdüklüyonuz dimi len...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar