Lastiğim patladı

Ramzey 100 cup motorum var. Dün arka lastiği patladı. Bu gün yaptırmak istiyorum fakat tamirci 7-8 km kadar uzaklıkta.Lastigim şamrelli ve galiba sibop altından yarıldıı . Şişirince abdesti fazla tutmuyor :). Yani şişirerek bir müddet yol alamıyorum.

Bu ve bunun gibi durumlar başıma geldiğinde motorsikletçiye kadar motoru elimde tutarak gitmekten başka bir çare yokmu . :pr:

lastıgım patladı dıye topıkmı açılır hemde yarılmıs şamrel için. bekle arkadaş ben gelıyorum sımdı ıttırırım motosıkletını lastıkcıye kadar az sonra ordayım.:pr:

motoru götüremiyorsan lastiği söküp götüreceksin bu kadar basit:wiinkk:

dubleks lasitkler içün fitil takımı var. ben bir tane aldım ve ilk patlağımı kendim onardım. çatır çatır gidiyorum. demem o ki bir tamir takımı al. ( şamreli görebiliyorsan tamirini de yapabilirsin)

dubleks lasitkler içün fitil takımı var. ben bir tane aldım ve ilk patlağımı kendim onardım. çatır çatır gidiyorum. demem o ki bir tamir takımı al. ( şamreli görebiliyorsan tamirini de yapabilirsin)

yok be abi şamreli görmek nerdeee. o lastigi sokmek zaten bi dert kaldıki samreli cıkarmak cok zor onun içinden . servisinde her türlü malzeme var . adamlar yapıyorlar... zahmeti yüzünden bizim ilcedeki motorsiklet tamircileri bile ugrasmıyorlar bu motorlarla. eğer boyle olmasa ben bisikletimin patlaklarını kendim yapan biriyim zaten.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 AM ----------

Bakın şoyle bişe daha buldum . Buna ne dersiniz . Benim motorsiklete uyarmı.
http://www.temizlikmalzemem.com/index.php?do=catalog/product&pid=427

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 AM ----------

Aslında benim aklıma bişe daha geliyorda nasıl yapılır yapılabilirmi onu bilmiyorum. hani su cocuk bisikletlerinin arkasında sag da ve sol da 2 tane daha küçük teker oluyor düşmesinler diye. Bende de o tarz iki tane saglam dayanıklı teker olsa .Teker patladığı zaman patlayan tekerin sagına soluna monte etsem onların üstünde gitsem tamirciye kadar ....:cherry:
Diceksinizki bu ön tarafa olurda arkaya olmaz . Motora hareketi arka teker veriyor .Bizim burda yollar düz ve asfalt. o iki tekeri jant seviyesinden biraz assagıya gelecek sekilde monte edeceksin. Patlak olan lastik kısmi olarak yere temas edecek . hafif gazla gidiceksin tamirciye nasılll .... ? türk aklı :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 AM ----------

lastıgım patladı dıye topıkmı açılır hemde yarılmıs şamrel için. bekle arkadaş ben gelıyorum sımdı ıttırırım motosıkletını lastıkcıye kadar az sonra ordayım.:pr:

Çok yardımcı oldun teşekkür ederim.Seni bekliyorum motoru itikliyeceksin ...:farao:

Son düzenleme:
Ona benzer bir ürün aldım bende,lastiğin içine basıyorsun hem şişiriyor hem deliği kapatıyor diye ama lastiklerim tubeless olduğu için gereksizmiş öyle dedi bir kaç arkadaş ve servisteki abi yanımda taşıyorum yinede seninki şambrel li olduğu için işe yarayacaktır büyük ihtimal.

yakın da yaşasın benzin aldım diye de topik açılırsa şaşırmam:farao:

Atlayacaksın taksiye gideceksin ustaya. diyeceksin böyle böyle. ustayla gelip lastiği söktürceksin götürüp yapıcak. sonra gelip geri takıcak bu kadar basit..

Ama fiyat en az 3 kat artar.. insaflı biriyse 2 katı:mrgreen:

Motosikleti
Hornet
Her motosikletin başına gelebilcek bi olay.:mrgreen:
allah acil şifalar versin:queen:

Mersin İl Temsilcisi
lastiğin mi patladı???
evet evlat, sen seçilmiş kişisin, bunu patlatılınca anladım...
:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar