dubleks lasitkler içün fitil takımı var. ben bir tane aldım ve ilk patlağımı kendim onardım. çatır çatır gidiyorum. demem o ki bir tamir takımı al. ( şamreli görebiliyorsan tamirini de yapabilirsin)
yok be abi şamreli görmek nerdeee. o lastigi sokmek zaten bi dert kaldıki samreli cıkarmak cok zor onun içinden . servisinde her türlü malzeme var . adamlar yapıyorlar... zahmeti yüzünden bizim ilcedeki motorsiklet tamircileri bile ugrasmıyorlar bu motorlarla. eğer boyle olmasa ben bisikletimin patlaklarını kendim yapan biriyim zaten.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:25 AM ----------
Bakın şoyle bişe daha buldum . Buna ne dersiniz . Benim motorsiklete uyarmı.
http://www.temizlikmalzemem.com/index.php?do=catalog/product&pid=427
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:31 AM ----------
Aslında benim aklıma bişe daha geliyorda nasıl yapılır yapılabilirmi onu bilmiyorum. hani su cocuk bisikletlerinin arkasında sag da ve sol da 2 tane daha küçük teker oluyor düşmesinler diye. Bende de o tarz iki tane saglam dayanıklı teker olsa .Teker patladığı zaman patlayan tekerin sagına soluna monte etsem onların üstünde gitsem tamirciye kadar ....:cherry:
Diceksinizki bu ön tarafa olurda arkaya olmaz . Motora hareketi arka teker veriyor .Bizim burda yollar düz ve asfalt. o iki tekeri jant seviyesinden biraz assagıya gelecek sekilde monte edeceksin. Patlak olan lastik kısmi olarak yere temas edecek . hafif gazla gidiceksin tamirciye nasılll .... ? türk aklı :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 AM ----------
lastıgım patladı dıye topıkmı açılır hemde yarılmıs şamrel için. bekle arkadaş ben gelıyorum sımdı ıttırırım motosıkletını lastıkcıye kadar az sonra ordayım.

r:
Çok yardımcı oldun teşekkür ederim.Seni bekliyorum motoru itikliyeceksin ...:farao: