Güncel bir bilgi paylaşayım: 2023 v200 special modelinde arka tekerlekte de aktif abs var. Sitesinde sadece önde olduğu yazıyor ancak hem ön hem arka tekerlekte abs var ve çalışıyor.
yakın zamana kadar arkada abs yok bilgisi vardı, güncellenmiş iyi olmuşEvet siz söyleyince ben de kontrol ettim.
Orijinal sitede de o şekilde belirtilmiş.
https://lambrettascooters.com/v200-2021/
Acaba elimdeki 2021 modele arka ABS uygulamak mümkün olabilir mi? Önde var.Güncel bir bilgi paylaşayım: 2023 v200 special modelinde arka tekerlekte de aktif abs var. Sitesinde sadece önde olduğu yazıyor ancak hem ön hem arka tekerlekte abs var ve çalışıyor.
teknik olarak mümkün ancak pratikte hem parça bulmak zor hem de maliyet saçma derecede yüksek olur. Arkada abs istiyorsanız 21i satıp yeni modele geçmek daha kolay ve ucuz olur. Bu arada arkada abs olmaması o kadar da problem değil bence. Öndeki abs fren hatalarını affettirir . Arka freni idare etmek çok daha kolay. Kombine fren yapmayı deneyin.Acaba elimdeki 2021 modele arka ABS uygulamak mümkün olabilir mi? Önde var.
1 ay kadar önce aldım v200ü. O sırada arkada abs yok görünüyordu Web sitesindeki bilgilerde.
1 ay kadar önce aldım v200ü. O sırada arkada abs yok görünüyordu Web sitesindeki bilgilerde.
O kim bilmiyorum ama arkada da ABS sensörü var o yüzden araştırmadan, hatta test etmeden ön yargı ile öyle demiştir.Yalnız bir youtube kanalı da 2023 önceki modellerinde katalogda ön abs yazmasına ragmen ön ve arka abs var demişti. yani bu bilginiz pek güncel olmayabilir.
Uyandırmayalım da zam yapmasınlarBüyük ihtimalle katalog ve Web bilgileri eskiydi, sonra arkaya da abs tesisatını kurmuşlar ve güncellemeyi geç yapmışlar![]()
Bu motorun parçası yok galiba arkadaşlar
Siyah sol fren maneti bulamadım. Yok.
6-7 servisi aradım, yok dediler. İsotlar’a bize ulaşın kısmına yazdım 2-3 sefer dönen bile olmadı.
Muadili var mıdır diye bakıyorum, onu da denk getiremedim.
Avrupada, çinde de yok. 1970 modelinki var. 1 yıllık motorun ki yok.
Salacam sokağa motosikleti.
Şu modelinki uyuyor diyeceğiniz bir parça varmıdır.