LaHMaCuNcU MoToRCuLaR :)

Murat (aye) şu bizim orijinal lahmcuncunun fotosunu da koysana elinde varsa...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat (aye) şu bizim orijinal lahmcuncunun fotosunu da koysana elinde varsa...

Ne demek.. benim için zevk:cherry:

Şu gözlerdeki derin manaya bakın:queen:

big5196050756332d3p4227rp9.jpg

Sizleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum:queen::queen::queen:

töbe estagfurullah başımıza taş yağacak bune looooooo (((((((((((:)

bathu hehhe yarıldım ya burda :mrgreen::mrgreen:diğer resimleride sinop topicine ekledim 640*480 :rendeer:atilla alem adamsın wallahi bizi o soğukta da güldürdün ya :mrgreen:ninjaya binen masum köylü demiştin ya aklıma gelince gülüyom hala hehhheee:mrgreen::mrgreen:

bathu hehhe yarıldım ya burda :mrgreen::mrgreen:diğer resimleride sinop topicine ekledim 640*480 :rendeer:atilla alem adamsın wallahi bizi o soğukta da güldürdün ya :mrgreen:ninjaya binen masum köylü demiştin ya aklıma gelince gülüyom hala hehhheee:mrgreen::mrgreen:

:queen::queen::queen: aaaahahaahaa ninjaya binen masum köylü koptummmmmmmmmmmmmmmm

Bundan iyi makaraya alınamazdı helal olsun. Orjinal fotoğrafa çeşitli komik fantaziler yazardım da burası yeri değil. Koptum zaten..... puhahah

kahretsin ya dostum ben böyleyim yaz kış patlatırım esprileri çıkıyo işte napalım hehehe

aaa sizde sco-1 yokmuydu:D lahmacun 10 dk gecerse sanırım bedava dersiniz bu motorlarla:)

evet scoo1 de bizde yaw bizde motordan bişey yok galeri açsak 12 tane motor var elimizde hehe lahmacun işini ekstra yapıyoz batuyla
:queen::queen:

En çok bunu beendim ama tam olarak olmamış, yani o duyguyu yansıtmamış, biraz daha popo çalışmanız lazım:queen::queen::queen:

ya aslında çalıştık ama makine zayıf göstermiş puhahahahaaa:queen::queen::queen:

puhahaha hemen lahmacunları hazırlıyorum :mrgreen:

lan olum un bitti koş bakkaldan un al gel haydeeee:queen::queen::queen::queen:

Sizi gidi kırocuklar sizi :p :mrgreen: Allah emi dilinize düşürmesin sizin :queen:

aşkolsun tubi ya biz ne yaptık ki adamı efsane yapıyoruz bu kıyağı kim kime yapar.:queen::queen::queen::queen::p

Son düzenleme:
Biz Sinop'ta lahmacuncuyuz :mrgreen: Boş zamanlarımızda kitap okuruz:p Motor işinde de mezarcılık yapıyoruz :) Biz motor parçacısıyız:cherry: Babalarımız emekli meğmur mağaşlarıyla bize Yamaha bayisi ve servisi açacaklar :queen::queen::queen::queen:

hangisi daha karizmatik şimdi seçim yapın bakalım:Dzuhahhzuhahh:queen::queen:

big5196050756332d3p4227rp9.jpg

buda varmış ya en güzel bakışlıyı unutmuşum:queen:

Son düzenleme:
yiğidi öldür hakkını yeme demişler.bu adamı biraz zor sollarsınız bencxe .motosikletini satarken adam şöyle yazmıştı. BABAM BANA YAMAHA BAYİSİ AÇAÇAK(ÇOK ZENGİN)
:queen::queen:

dream_way atilla dün bu resimleri çekerken ben kenardan sadece olan biteni anlamaya çalışıyordum ama resmin orjinalini görünce krize girdim:mrgreen:hele o gözler yokmu Allahım nefes alamadım bi ara :queen:he birde varsa o yazıyı atarmısın bende okumak istiyorum bu sitede mi ?

ay sen bi de konuşuyon mu senin yüzünden ben 200 tane üyelik açtım:queen::queen: taa istanbullardan geldim bu yakışıklıyla akşam yemeği yicem diye:queen::queen: dolandırıcı pis motorcu seni :queen::queen:

arkadaşlar lahmacunlar hazır şimdi dağıtıma çıkıyorum puhahaha:queen::queen: ninjanın tüpü bitmiş piknik tüpü takıp servise çıkcam:cherry:

Vallahi bu adam yüzünden memlekette yeşil motor satılmayacak.

Kim biner yeşil motora bundan sonra,hatta 2. elde fiyatlar başaşağı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar