LaHMaCuNcU MoToRCuLaR :)

Biz Sinop'ta lahmacuncuyuz :mrgreen: Boş zamanlarımızda kitap okuruz:p Motor işinde de mezarcılık yapıyoruz :) Biz motor parçacısıyız:cherry: Babalarımız emekli meğmur mağaşlarıyla bize Yamaha bayisi ve servisi açacaklar :queen::queen::queen::queen:

Sizi gidi kırocuklar sizi :p :mrgreen: Allah emi dilinize düşürmesin sizin :queen:

sinoptan ıst. 25 lahmacun acıl altınızdakı motara guvenerek ıstıom :)) cabuk :D ...Benzın sızden ama :)

puhahaha hemen lahmacunları hazırlıyorum :mrgreen:

Lan silifkeli millete madara ettin kendiniii merak ettiğim acaba bu adam böyle meşhur olduğunu biliyomudurkii bu arada pozlar harikaaa :queen:

Biz Sinop'ta lahmacuncuyuz :mrgreen: Boş zamanlarımızda kitap okuruz:p Motor işinde de mezarcılık yapıyoruz :) Biz motor parçacısıyız:cherry: Babalarımız emekli meğmur mağaşlarıyla bize Yamaha bayisi ve servisi açacaklar :queen::queen::queen::queen:
Ben bu alıntıyı nerden hatırlıyom yaw:cherry::queen:

Sinop ta bi tek coşkun da var sanıyodum ben yeşil kawa bi tane daha varmış demek ki :)

GKN

aye resimleri görmesin, masa üstü yapar hemen:queen:

usta siperişler nooldu ((:) 3.5 dakikada kapımızdaydı hani??? bedava 5 lahmacun daha kazandık :mrgreen:

usta siperişler nooldu ((:) 3.5 dakikada kapımızdaydı hani??? bedava 5 lahmacun daha kazandık :mrgreen:

biz geldik kapıyı çaldık kimse çıkmadı bi ara gazıyla tekere kalkarak uzadık:p senin şimdi bize 10 lahmacun parası borcun var:p kawa ninjaya tüp taktırdık melet hala çok yakıyor tanıtım amaçlı beleş 5 lahmacun bedava kanpanyamız bitmiştir :queen::queen::queen:

biz geldik kapıyı çaldık kimse çıkmadı bi ara gazıyla tekere kalkarak uzadık:p senin şimdi bize 10 lahmacun parası borcun var:p kawa ninjaya tüp taktırdık melet hala çok yakıyor tanıtım amaçlı beleş 5 lahmacun bedava kanpanyamız bitmiştir :queen::queen::queen:

zuhaha ah ha a bende diyorum bu lpg kokusu nerden geliyo diye ((:) kaçbin devir çevirdiyse artık gaza bogdu burayı çık çık çık :queen:

Heybede yok deme:queen: Orada heybe tamamlıyıcı bi figürdü :cherry:

Heybe yok, tuning merkezi yok, birde ayakkabısı puantiyeli değil:queen::queen::queen:

puhahahah sanki moda defilesine çıkmışız

şok şok şok flaş flaş flaş tükürük tükürük haftanın motorcu rüküşleri :queen: rüküşsün kuzum rüüüküüşş :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tövbe estağfurullah... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar