LaHMaCuNcU MoToRCuLaR :)

çoşkun artık sat o motoru :queen::queen: her yanı lahmacun soğan koktu:mrgreen:

Atilla abi süpersin..koptum:queen::queen::queen::queen:

saol adamım heheheheee:queen::queen:

yaw millet herkeze yetecek kadar lahmacun var kavga etmeyın olum batu uyuma yaaa alooo kayseriye 65 lahmacun siparişi var otobüsle yolla lahmacunları sen motorla parasını almaya git.......bu arada kım daha karızma sorusuna yanıt verıyorum arkadaslar itiraf ediyorum eleman olayı tamamen aşmış biz yolundan gidiyoruz belkı bızı keşfeden olur diye :p:p:p

Son düzenleme:
smirnouf lahmacun istersen hemen göndereyim altımda yeşil ninja var:mrgreen: bu ara hava filitresine maydonoz kaçtı çok yakar oldu :D

maydonozlu araç kullanma cezası 218.00 ytl olmuş dikkatinize (((((:) 2008 cezalar zamlanmışta buda vardı ordan okudum

Motosikleti
Forza 250
Siz neden resimlerde böyle pozlar veriyorsunuz. Şuradaki topic dede aynı poz var.
Bana hafiften softluk var gibi geldi?

atilla topmodel de ondan :mrgreen: bende arada kaynıyorum yoksa öyle softluk yoktur ::pala::

batu ne yaptın kanka. ben seni vücutçu die anardım hep şimdi ne diyecem sinopta lahmacun cu kamkam var aynı anda vücut ta geliştiriyo motor işinde mezarcılıkta yapıyo babası çok zengin ona yamaha bayisi açıcak die bahsederim artık:p hayırlı işler:mrgreen:

batu ne yaptın kanka. ben seni vücutçu die anardım hep şimdi ne diyecem sinopta lahmacun cu kamkam var aynı anda vücut ta geliştiriyo motor işinde mezarcılıkta yapıyo babası çok zengin ona yamaha bayisi açıcak die bahsederim artık:p hayırlı işler:mrgreen:

Dostum sen bilmezsin batu o vücudu lahmacun hamuru yoğurarak yaptı yoksam salonda malonda yapmış deel.:queen::queen:

atilla topmodel de ondan :mrgreen: bende arada kaynıyorum yoksa öyle softluk yoktur ::pala::

evet kanka aynen katılıyorum burda maksat sanatı konuşturmak sanat uğruna soyunacağını biliyor ve desteklıyorum senı kanka :queen:

Siz neden resimlerde böyle pozlar veriyorsunuz. Şuradaki topic dede aynı poz var.
Bana hafiften softluk var gibi geldi?

emin ol tamamen hard takılırız o sadece makara olsun hesabı anladın sen :wiinkk:

Son düzenleme:
güzel motor ama ortada lahmacun yok:mrgreen:
lahmacun dediniz canım çekti yaw:p

Son düzenleme:
güzel motor ama ortada lahmacun yok:mrgreen:
lahmacun dediniz canım çekti yaw:p

sen demeseydin benim çekmecekti benide özendirdin yarın ilk işim lahmacuncu sabah kahvaltısnı orda yaparım artık

48989335ld6.jpg

evet sato lahmacun nasıl olmuş :queen: mağzemesi bol:wiinkk: yiyen parmaklarınıda yiyor hehe :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar