Ben bu alıntıyı nerden hatırlıyom yaw:cherry::queen:Biz Sinop'ta lahmacuncuyuz :mrgreen: Boş zamanlarımızda kitap okuruzMotor işinde de mezarcılık yapıyoruz
Biz motor parçacısıyız:cherry: Babalarımız emekli meğmur mağaşlarıyla bize Yamaha bayisi ve servisi açacaklar :queen::queen::queen::queen:
Sinop ta bi tek coşkun da var sanıyodum ben yeşil kawa bi tane daha varmış demek ki![]()
usta siperişler nooldu ((3.5 dakikada kapımızdaydı hani??? bedava 5 lahmacun daha kazandık :mrgreen:
biz geldik kapıyı çaldık kimse çıkmadı bi ara gazıyla tekere kalkarak uzadıksenin şimdi bize 10 lahmacun parası borcun var
kawa ninjaya tüp taktırdık melet hala çok yakıyor tanıtım amaçlı beleş 5 lahmacun bedava kanpanyamız bitmiştir :queen::queen::queen:
En çok bunu beendim ama tam olarak olmamış, yani o duyguyu yansıtmamış, biraz daha popo çalışmanız lazım:queen::queen::queen:
Heybede yok deme:queen: Orada heybe tamamlıyıcı bi figürdü :cherry:
Heybe yok, tuning merkezi yok, birde ayakkabısı puantiyeli değil:queen::queen::queen:
Heybede yok deme:queen: Orada heybe tamamlıyıcı bi figürdü :cherry:
Heybe yok, tuning merkezi yok, birde ayakkabısı puantiyeli değil:queen::queen::queen: