Kymco Kymco'nun servis ağı ve yedek parçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar.Ben Allah kısmet ederse Kymco CK 125 almayı düşünüyorum.Ancak kafama takılan bir soru var.Alıcam kısmetse ama tedirgin oluyorum.Parça sıkıntısı,servis sıkıntısından korkuyorum.Araştırdım Kymco'yu ama işte kullanıcılardan duymak istiyorum.Yedek parça ve servis sorununuz var mı?

motorun resmi
1.jpg

:mrgreen: İlginize teşekkür ederim.:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorun çıkaracak motor değildir,evet parça fiyatları uçuk biraz ama 0 km alacaksanız düşünmeye gerek yok.

Valla yedek ğarça fiyatları dolar bazındadır.. Pahalıdır..
Serviste mesela Ankarada yamaha satan yer.. Yiba çarşısında.. Adamlar bir havalı ki.
Gittiğin zaman yüzüne bile bakmadan oturdukları yerden konuşuyorlar.. Çok itici ve kazıkçılar bence.. Ybr yi onların üzünden itici buluyorum.. Ben onlardan alışveriş yapmak istemem... Kymco da orda satılıyor..

KYMCO ÇİN ÜRETİMİ OLDUĞU İÇİN DİĞER ÇİN ÜRETİMİ 125 LİK MARKALARINDA BİR ÇOK PARÇASI UYAR SIKINTI ÇEKMEZSİN...:bounce:

KYMCO ÇİN ÜRETİMİ OLDUĞU İÇİN DİĞER ÇİN ÜRETİMİ 125 LİK MARKALARINDA BİR ÇOK PARÇASI UYAR SIKINTI ÇEKMEZSİN...:bounce:

İşte yine işkembeden atmasyon bi yorum.. Yorumda denmez ya...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan birisi..

Bir oku araştırda önce Kymconun ne malı olduğunu öğren bi zahmet .Gerçi sana zor olur..
hemde hava rüzgarlı imiş bak.
Bu boşlıkla önce sen uçarsın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------

yavaş ...
hava rüzgarlı ...

Aman çok uçma.. Zaten hava rüzğarlı imişş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar