vt 250 dediğin v twin değil mi? işi çok olur onun..
Bu arada bu saatten sonra 750 cc altına binmem sanırım..Yarın sendeyim![]()
vt 250 dediğin v twin değil mi? işi çok olur onun..
Bu arada bu saatten sonra 750 cc altına binmem sanırım..Yarın sendeyim![]()
Hadi onuda geçtim. Önceden öğrenseydim en azından honda magna logosu getirtir onu yapıştırırdımmillete kymco anlatmaktan dilimde telek ler çıkmaya başlamıştı. En çok ona üzülüyorum. Honda der geçerdim kimsede " o ne be çin malımı " demez bende nefesimi tüketmezdim. Sırf bu yüzden bir daha davosa gelmem
![]()
Merhaba arkadaşlar,
Venoxun ne kadar yaktığını merak edenler olabilir. Paylaşmak istedim 40 TL lik 95 oktan kurşunsuz benzin alarak sadece şehir içi kullanımda 220 km yol katettim. Motor kullanmaya yeni başlayan biri olduğum için bu verilerde benim kullanımım da etkili olabilir.
Bu rakama yedek depoyu da ekledin mi? Genelde 210 km civarında yakıt lambası yanar ara ara 270 km ye kadar devam eder.(BUradaki 270 km den kasıt ben bundan sonra fazla uzatmadan yakıt aldım belki daha da giderdi.)
Buna göre hesap yaptığımda 150 civarı yakıyordu.
Merhaba arkadaşlar,
Venox kullanacıları ruhsatınızda motor rengi ne olarak gecmektedir yazarmısınz ? Sormamdaki amac gecen yaz aldıgım venoxumu bu gün frenli muayeneye soktum, ruhsatta motor rengi mavi-siyah yazıyor adam motorun nerensinde mavi renk var diye sordu , motor siyah oldugu icin gösteremedim tabikigüneşte siyahın altında mavi simler gözüküyor ama kabul etmedi kusurlu olarak cevirdiler. şimdi şöforler cemiyetinde EK1 belgesi alıp ruhsat değişecek yada masraflı olacagı için(yaklaşık 130 tl ek1+ruhsat) motorun bi tarafını maviye boyuyacam sonra tekrar siyah yaparım
![]()