debriyaj balatası ybr125 ile uyumlu , yağ müşürü bir çok model motosiklet ile aynı , hararet fan müşürü 93 hundai Accent ve elentra uyumlu. yağ filtresi kn111 kodlu Honda uyumlu .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------
arka fren balatası Honda cb500 ve vt600 eski modelleri ile uyumlu . bedava muhabbet yapmayın bir şey öğrendiyseniz paylaşın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
venox alınacak bir motor kaliteli ve 250 CC su soğutmalı chopper başka seçeneğiniz yok. İran gibi bazı ülkeler 250 CC üstü giriş yasal diye duydum. motor 20 bin lira eder. lakin km lere inanmayın 15 yaşındaki makina 30 bin 40 bin olmaz. 15 bin alıp 5 bin harcayıp gömlek yatak yaptırır binersin uzun yıllar benim gibi. motoru aldığımda yürüyerek geleceğine güvenmedim iyikide yürütmemişim. boya arka stop , yağ pompası, eksantrik zinciri , gömlek, yatak derken sıfır motor oldu. düzgün bir ustanız varsa yön verir size keçe nerede kesilecek conta nereden bulursun. usta çok lakin karakterli paraya yapmayan insan az. chopper'da hız yapamazsın rüzgar izin vermez, 250cc yeter. recing de lazım büyük cc
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
bu motoru alacaklara tavsiye acele etmeyin satılık olanların hepsi ile görüşün, bir ustaya gösterin motor yağlama yapıyor mu , motor açılmış mı neyi değişmiş , kim toplamış motoru, motoru toplayan usta hakkında biraz araştırma yapın. krankında, eksantrik dişlisinde, blokta kapakta kırık problem yoksa gerisi sıkıntı değil. krankı 4500 lira onagöre. taiwandan parça getirenler var Facebook üzerinden bulursunuz.doğan holding eski modellerin parçasını getirecek diyor lakin kazıkçı ucuz getirmez yaşayıp göreceğiz. unutmadan arka stop orijinal olsun diye 600 lira verdim. motor çok güzel titreşim yok chopper v motor olmazsa alınmaz. uzun yol ve uzun ömür istiyorsan su soğutma. birde arıza sıkıntı yaşayan arkadaşlar çözümü paylaşırsa çok iyi olur. forumlarımızda tartışmadan çoluk çocuk muhabbetinden başka birşey göremiyorsun. yabancı dilin varsa bilgi bulabiliyorsun. ilginçtir kuşçuların forumlarında her türlü bilgiye ulaşmak mümkün ve hiç tartışma gereksiz yazıda olmuyor