Merhaba, Avrupa yakasında Eskiden kymco servisliğide yapmış , Şu anda Bajaj bayi ve servisi olan Oktay Motor ile görüşmeni tavsiye ederim .Bu arada Parça sorunu muhakkak olacaktır.
İyi akşamlar arkadaşlar 2005 model Venox 250 alarak geçen hafta aranıza katıldım fakat sorunum bitmek bilmiyor bu ara, 2005 model 3000 km de aldığım Venox uzun Zaman kullanılmamış olup garajda yatmış bir motordur, motoru satın aldıktan sonra motorun tek silindir çalıştığını farkettim ve (sağlamlığından emin olmadığım) ustaya götürdüğümde deposunun paslı olup temizlenip karbüratörününde temizlenmesi gerektiğini söyledi ve bu işlemleri gerçekleştirdi ,motosikleti teslim aldığımda tekrardan buji kesti ve motor boşta çalışırken stop ediyor belli ısınmadan sonra da rolanti yükseliyor ve düşürüyorum bu hafta hiç kullanmama rağmen 2 kez buji kesti ustaya tekrar götürdüğümde motorun uzun süre kullanılmadığından yorgun makine olduğundan sen buna binerek karbüratörününü açacaksın gibi laflarda bulunuyor fakat kafamda ki soru işaretleri aydınlanmadı her ustada bu motosikletten maalesef anlamıyor bu hatayı birkez yaptım ve işin ehli olan sizlerden yardım bekliyorum,Beylikdüzü tarafında oturuyorum Avrupa yakasında bu işten anlayan usta servis varmı önerebileceğiniz arkadaşlar?