8 ağustos 2014 tarihinde motosikletime ait yedek parça siparişi verdim
bu parçaların arasında debriyaj balataları ve debriyaj sacları var bunları takım halinde sipariş verdim ve takımda altı şar adet var , bana gönderilen parçaların ambalajı, parça numarası ve parça adını belirten etiket, barkod yok, hangi markanın hangi modelin parçası olduğu belli değil ve çok büyük fiyat uçurumu var, eski distiribütör Silkarın 2014 yılında yayınladığı yedek parça fiyat listesinde 22201-kkak-900 numaralı parçanın kdv dahil fiyatı 4,51 dolar iken bana söylenen miktar 42,45 lira, çok büyük bir yanlışlık var dediğimde, o fiyat silkarın verdiği fiyat bizim muhasebenin çıkardığı fiyat bu dediler
sipariş verdiğim parçalar ellerinde yokmuş 3 ayda uçak kargoyla getirdiler benim verdiğim sipariş kodu bir adet içinmiş , ben bir adet sipariş vermişim, onlar altı adet getirmişler, yani hep çelişkili cevaplar ben bu durumda çok farklı düşünceler içine giriyorum bu yedek parçalar takım halinde satılır,parça kataloğunda da takım olarak gösteriyor ki bende takım olarak sipariş verdim,
takım halinde olan parçaların ambalajlarını açıp teker teker takım fiyatına satıyorlar
silkarın 4,5 dolara satıp kar ettiği parçayı 45 liraya satmak hangi vicdan formülüyle hesaplanıyor
benden bir takım parça fiyatına, 1 tek parça gönderdiler, diğer kalan 5 tek parça içinde 5 takım parça fiyatı istiyorlar