Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese selamlar.Uzun süredir bu sayfayı ziyaret etmiyordum bakıyorumda venox gv konusu herzamanki gibi devam ediyor ederde!venoxum hakkında şunu söyleyebilirim çok çok az yakıt tüketiyor ağırlığına rağmen!!!kokluyor derlerdi inanamazdımmotorumu birkaç ay önce aldım rütbeli bir pilottan dedimki havada uçak yerde bunu kullanıyorsa bende iyi tercih yapmışımdır
şaka bir yana motorumu almadan önce bir çok markayı araştırdım çok fazla seçenekle başladım bir çok nedenden eleye eleye gv ile venox kaldı inanın evlenirken bile bu kadar düşünmemişimdir
herşeylerini kıyasladım güç,tork,yakıt,ağırlık,malzeme kalitesi,tasarım,sıfır fiyatları ikinci el fiyatları en sonunda venox kararını verdim iyide yapmışım ha gv kullanmadım kıyaslamamda bir bu eksikti,venox ağırlığı 190 olan makina bu ağırlığa rağmen 250cc ye göre müthiş kalıplı duruyor sesi tamtakır egzoz açılırsa canavar ortaya çıkıyor emin olun.Tasarım olarak hondadan esinlenilmiş hatta esinlemeyi bırak yanlışlıkla hondanın aynısı olmuş ama benim için sorun değil motor kopya bir motor olabilir görünüm olarak ama zamanla kendi imzasını atıyor.Bu motor neden ağır malzemeden başka birşey değil arkadaşlar.Birde dünyada hangi motor markası motoruna fabrika çıkış sonrası 100bin km garanti verebilir?!veriyorlar sıfır fiyatı yüksek ikinci eller çok daha uygun,ikinci eller için kolay stılabilen bir motor değil.Hemen söyleyeyim neden bu motor? peki farklılık arkadaşlar görünümü performansı neden gv250 değil daha klasik görünümlü şekil olarak daha hantal zevkler tabii tercih sizinlerin ben tercihimi yaptım iyide oldu herkese saygılar...
100 bin km.efsanesine bu arkadasda inanmis