kymco super8 ve straight 150

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beğenir beğenir sen onu beğendiysen sorun yok fuara gider isteriz kızı sana..

ya activ 110 yada bu yeni 150 liği alıcam:)gerçi öle diyip diyip almıyorm:queen:kararsızım aaaaaaaaaabi:silent:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
metehan bey STRAIGHT / 150 tam senlik gibi geldi bana valla sırf o cantlar innovayı sattırır adama:mrgreen:
ama beğenmediğim yanları bu cup un
1. km teli
2. çıplak zincir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Straıght / 150 Süper Gelsin Hemen Alıcammmmmmmmmmmm

arkadaşlar canlandırın bı zahmet topıckoyu alan kullanan yokmu daha kullanan soyle tam test edıp aktarabılecek hayırlı ınsan cok buyuk sevap ıslıcek yanı :D:D bu cup teknık olarak ınnovadan ustun gercektete o gucu yola aktarabılıyomu acaba

Arkadaşlar Mondıal 151 Rs Nın Sıs Farlı Motorunu Gordunuzmu Bır Tane Bende Varr Ama Daha Hıc Gormedım Cevremde Fotograf Koymayı Bılsem Koyucam Ama Fotograf Koymayı Bılmıyorum Yenı Uyeyım

Arkadaşlar bu arada motora diyorsunuz max hız 80 diye iyi bakın kmh mı mph mı diye;)
Bu arada straight çok güzel bir motora benziyor kullanıcıları varsa yorum yapsınlar.

straight babam aldı 1 bucuk ay falan oluyo sanırım çok memnun oldukça seri oduğunu söyledi benm deneme şansım olmadı daha euro 3 standardı faln varmış. motoru almaya kara vermesi çok ilginç ; arkadaşı almış bizimki binmiş 100 metre gitmiş baya bi çarpılmış alete sonra atlamış kendi motoruna yolda kymco bayisine girmiş fiyat ödeme koşulları nasıl diye , uygun gelince almış.

bu arada vade farksız 7 tksit 3500e aldı sanırım.

Peki bu motorlarda titreşim nasıldır arkadaşlar yakıt çok düşük titreşim az ise 100-150 km'lik uzun yolada çıkılabilir tabi sele rahatlığıda önemli.

yok mu kullanan arkadaş, konforu, yakıt tüketimi, maksimum hızı nedir?
enjeksiyonlu innova gelmezse tercihim straight 150 veya crypton 110 olacak.

Peki bu motorlarda titreşim nasıldır arkadaşlar yakıt çok düşük titreşim az ise 100-150 km'lik uzun yolada çıkılabilir tabi sele rahatlığıda önemli.

100-150 kmde uzun yolmu arkadasim ya o motora ne yapar 150 km kymco görse bu yazdigini mahkemeye veirr:queen::queen::queen:

yok mu kullanan arkadaş, konforu, yakıt tüketimi, maksimum hızı nedir?
enjeksiyonlu innova gelmezse tercihim straight 150 veya crypton 110 olacak.

enjeksiyonlu innova gldi:):)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bu motoru geçen hafta kardeşime aldık benim 10-15 km kadar kullanma şansım oldu ilk izlenimlerimi yazayım ,frenleri çok güzel ve dengesi çok iyi,çok güzel viraj alıyor ,motoru bir scooter kullanıcısı olduğum için bana titreşimli geldi özellikle vitesleri uzatmaya çalışırsan güzel gıdıklıyor daha önce hic bir cup a binmediğim için bu normal mi yoksa yüksekmi pek bişi diyemicem ama bana cbf 150nin titreşimini hatırlattı ,çekiş katır gibi diyebilirim motor rodajta olduğu için zorlamak istemedim ama biranlık sadece deneme için 100km ye çıktım ve gazı bıraktım,5 vites olayına gelince :) 1nci vites bence rampalarda kalkmak için yapılmış sanırım çünkü düz yolda çok rahat şekilde 2 de de kalkılıyor.5nci vites gerçekten iş yapıyor özellikle 80 den sonra 5 e attığınızda bir cup degilde sanki farklı bir motora biniyormuşunuz hissi veriyor gazı açtıkça seri şekilde hızlanıyor ama dediğim gibi rodajda olduğu için fazlada sürat denemesi yapmadım,çok basit ve sağlam bir yapısı var kolay dökülecek bir makinaya benzemiyor plastik grenajlar kalın ve kaliteli ,eksi bir yanı deposu küçük geldi bana öyle bir cihaza 4.5 litre depo komik olmuş,eğer birşeylerle karşılaştırmam gerekirse sürat ve çekiş konusunda bence ybr den daha güçlü bir motor ve artçı daha rahat oturuş pozisyonunda,ve çok rahat şekilde cbf 150 nin peşinden koşabilcek bir motor,bana göre eksi yanı ise titreşim ve deposunun küçük olması

Peki ne kadar yakıyor bu alet onuda öğrenirsiniz artık.:) Bir forumda okumuştum yakıtı az olur diye aldık diyordu 4litre civarı yakıyor demişti şaşırmıştım bence yakıcağı en fazla 3litre olmalı.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
valla kardeşimle bugun görüştüm verdiği rakamlar inanılmazdı 2,7litre benzinle 120km yol gittim dedi (şehirler arası),buda 2,25lt/100km olur, şehir içi tüketim biraz daha fazla olacaktır elbette birde motorun rodajda olması ve genelde 60-70 arası zorlamadan gidilmeside bu düşük tüketimin sebebi bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar