bu motoru geçen hafta kardeşime aldık benim 10-15 km kadar kullanma şansım oldu ilk izlenimlerimi yazayım ,frenleri çok güzel ve dengesi çok iyi,çok güzel viraj alıyor ,motoru bir scooter kullanıcısı olduğum için bana titreşimli geldi özellikle vitesleri uzatmaya çalışırsan güzel gıdıklıyor daha önce hic bir cup a binmediğim için bu normal mi yoksa yüksekmi pek bişi diyemicem ama bana cbf 150nin titreşimini hatırlattı ,çekiş katır gibi diyebilirim motor rodajta olduğu için zorlamak istemedim ama biranlık sadece deneme için 100km ye çıktım ve gazı bıraktım,5 vites olayına gelince

1nci vites bence rampalarda kalkmak için yapılmış sanırım çünkü düz yolda çok rahat şekilde 2 de de kalkılıyor.5nci vites gerçekten iş yapıyor özellikle 80 den sonra 5 e attığınızda bir cup degilde sanki farklı bir motora biniyormuşunuz hissi veriyor gazı açtıkça seri şekilde hızlanıyor ama dediğim gibi rodajda olduğu için fazlada sürat denemesi yapmadım,çok basit ve sağlam bir yapısı var kolay dökülecek bir makinaya benzemiyor plastik grenajlar kalın ve kaliteli ,eksi bir yanı deposu küçük geldi bana öyle bir cihaza 4.5 litre depo komik olmuş,eğer birşeylerle karşılaştırmam gerekirse sürat ve çekiş konusunda bence ybr den daha güçlü bir motor ve artçı daha rahat oturuş pozisyonunda,ve çok rahat şekilde cbf 150 nin peşinden koşabilcek bir motor,bana göre eksi yanı ise titreşim ve deposunun küçük olması