kymco super 8

arkadaşlar kymco super 8 almaya düşünüyorum ama soğuk havada çalışır mı? bana problem çıkarır mı? daha doğrusu verdiğim paraya değer mi? motoru ankarada kullanıcam sabah saatlerinde buz tutup çalışmama olasığı var mı? motor dışarıda duracak.

arkadaşlar kymco super 8 almaya düşünüyorum ama soğuk havada çalışır mı? bana problem çıkarır mı? daha doğrusu verdiğim paraya değer mi? motoru ankarada kullanıcam sabah saatlerinde buz tutup çalışmama olasığı var mı? motor dışarıda duracak.

olasılıklar hep vardır:)

ankaranın gece ayazını bilirim:cyclopsan

kymco...model, ne olursa olsun marka kymco...o varsa sorun yok ( toyota dan çalma bu laf :) ) anladın sen :):):)

Benım CInlı kısın Kar ın altında sabah ayazda bıle 2-3 cevırmeden sonra calısıyorsa Kymco haylı haylı calısır rahat ol...Ck guzel bı motor..Ama daha yenı kronık problemlerı varmıyok mu nedır ne degıldır bellı degıl...

peki kymco da 2.el satma problemi çeker miyim? mesela bunu 3.5 milyara alıcam 1 sene sonra felan 2-3 bin km iken kaça satılır? bi fikir belirtebilir misiniz?

peki kymco da 2.el satma problemi çeker miyim? mesela bunu 3.5 milyara alıcam 1 sene sonra felan 2-3 bin km iken kaça satılır? bi fikir belirtebilir misiniz?

Arz-talep,piyasası,sezonu,yeni çıkan modellerde ne gibi fiyat farkı var...bir sürü etken var ama aldığın fiyattan baya bir aşağıya verirsen hemen satılır yok ben sıfır gibi tertemiz baktım onun için 3,5 luk motora 2,9 istersen zor satılır...Düşün ki ikinci el alacak adam noter masrafı,ruhsat devri,aldımı en sağlıklısı bakıma götürür vs... 2.el satanlar malesef bunları göz önünde bulundurmadan fiyat koyuyor ve aylarca motor bekliyor tabii buna piyasalardaki durgunluk eklendimi ... Yani çok geyik yaptım ama içine sindiyse al çok memnun kalırsın satmak bile istemeyebilirsin,kymco 10 numaradır yani 2.elini düşünme o kadar.Şimdiden hayırlı olsun

kymco super 8 hakkında yapılan yorumlarda daha doğrusu denediklerini felan yazmışlar 2.8lt/100km yakıyomuş ve ayrıca 125 km/sa hıza çıkabiliyomuş. böle bi olay mümkün olabilir mi? malum 125 cc motor.

kymco super 8 hakkında yapılan yorumlarda daha doğrusu denediklerini felan yazmışlar 2.8lt/100km yakıyomuş ve ayrıca 125 km/sa hıza çıkabiliyomuş. böle bi olay mümkün olabilir mi? malum 125 cc motor.
valla uzun yolda o kadar yakar ama ş.i de birazdaha fazla olabilir. hız konusuna bişi diiyemicem ama o hıza ulaşırsada sorun olmaz o makinada.. bigün gördüm az kalsın adamı indirip ben binecektim..turuncu gri olanı süper

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar