kymco ile vahşi gezi/fotolu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi ki orada değildim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
kayınço katiliiii..:mrgreen:

scooter'la böyle bir gezi yaptığına göre, altında enduro motosiklet olsa kimbilir nerelere gidersin:) güzel bi gezi olmuş..her motoksikletçi gibi doğaya olan tutkundan ve ceseratinden dolayı tebrikler :rendeer:

Eline saglık cesaret istiyen bir gezi..scooter le boyle yerlere gidiyorsan altında cross oldugunu hiç düşünemiyorum eline tekerine saglık..

Guzel ama yorucu bir gezi olmuş. Hem senin hemde kayınco için, ama kayınco daha cok yorulmusa benziyor :):). daha güzel ama yorucu olmayan geziler dilegiyle..:cat:

Domuzu belliki senden birkaç dakika önce bir hayvan parçalamış.Diş konusunuda pek kafana takma, çünkü domuzcuk fazlasıyla ufak gibi...
Yoksa senmi ezdin zavallıyı ?? :mrgreen:

Çok güzel bir gezi olmuş.Tebrik ederim... Eline sağlık fotolar için..

Hocam güzel gezi olmuş.Biraz korkuluda olsa sonucunda eve varabilmişsin.Gezinin bir bölümünde benzin bitme tehlikesi yaşamışsın peki sonradan alabildin mi benzin? :silent:

bravo valla korkmuşsun morkmuşsun ama inip domuzu farklı açılardan çekmişsin :D

daha nicelerine inşallah..

ama vahşi gezi deyince.. ne bileyim ...
keşke bende iki günlük antalya şantiye gezimi anlatsaydım fotoğraf çekip.. asıl vahşeti görseydik :)

kutlarım kardeşim ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum ama o korkuyla emin ol kaplan bile kovalasa sana yetişemez :queen:

domuz leşine bakınca önce kurt falan öldürmüş gibi geldi ama etobur hayvanlar genelde yumuşak karın bölgesinden başlarlar yemeye, ve böle yolun ortasında değilde gizli bi yerde yerler avlarını, bizim domuzcuğun ise tek bacağı kopmuş, arka kalça üstü yenmiş falan çözemedim :) vahşi hayvan işine benzemiyor doğrusu..ayrıca biz istanbul trafiğinde enduroyla geziyoruz sen 150lik skuter ile dağ tepe geziyon bu nasıl ikilemdir :)

guzel gezıymıs valla paylasım ıcın saol.domuzda dedıgın gıbı yenı parcalanmısa benzıyor.

iznikte aynalı sazan ve manda üretim çiftliği var.. çakırca köyünde.. o çiftliğe belki yolun düşer anayol üstünde zaten. çoban mustafaya selam söyle :)
bacanağının selamı var dersin. çakırca da herkez tanır onu heralde sende tanırsın diye düşündüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar