kymco ile vahşi gezi/fotolu

bugun havanın kapalı olmasına ragmen korku ve adranalin dolu bir geziye çıktım:pale:
düzergahım iznik-elbeyli dağlarından,hacı osman ordan gölcüğe geçip karamurselden boyolıcaya gelip tekrar iznike dönmekti ama olmadı çünkü dağda masur kaldım çok kötü oluyor insan ve tek başıma gitmiştim

[img=http://img503.imageshack.us/img503/5723/photo0039fj8.jpg]

URL=http://imageshack.us]
photo0044ds8.jpg
[/URL]

ve işte asıl macera şimdi başlıyor yollar kapalı ve benzinim iyice azalmıştı.
belki ilerde köylerin birinde benzinlik vardır diye devam etmeye çalıştım ama bu okadar kolay olamadı.

yollar gitgide bozulmaya başladı heryer çamurdu ve yolda ilerlerken önüme domuz ölüsü çıktı ve gerçekten çok korktum birden bire domuza leşine baktığımda daha yeni ölmüş gibi duruyordu beni iyice korku saldı

zorda olsa motorumu battığı yerden kurtardım bidaha tövbe dağ bayıra gezmeye gitmicem

Geziyi tek başına yapmışın heralde kafa dinliyecektin...
Bu arada o ayı değilmi miğdem kalktı..

of resimleri yükleyesiye ömrümden ömür aldı hız 4096 olmasına rağmen..! keske kucuk koysaydın! eline sağlık resımler güzel.. ben olsam orda domuzun dişini sökerdim :)

harelde işte bu benim yiha güçlüyüm gibilerindendir bilemiyom vasco1925 sormak lazım

gezi güzel olmuş paylaştığın için sağol birader ama o domuzu sanırsam diğer vahşi hayvanlar öldürmüş ucuz kurtulmuşsun.

hey yawrum hey güzel gezi ama scooter'la sen kros yapmışın yazık motora sonrada yusuf yusufla kanka oldunuz haaa:p :pbak bu hoşuma gitti:queen:

Selim senin motor 40,000 km hep böylemi doldurdu yoksa bu km.ye kadar motora herhangi bir müdahele ve tamir oldumu. Bende yeni Grand dink 250 aldım senin yaptığın km.de bana ilham oldu:cherry:

mustafa özen kardeşim bu motorla türkiyede çok yer gezdim karadenizinden egesine kadar üç senede 40 bin kmye ulaştı hiç bir mudahale yoktur sende biliyorsun kymco lar çok kaliteli:cat:

dostum gezin gerçekten çok güzel olmuş motorununda maaşallahı var bende bir bursalı olarak gittiğin yerleri gezmek isterim doğrusu paylaşımın için teşekkürler

asm

Çetin bir gezi olmuş hakkaten. :)

Bu arada,egzozda koruma yok galiba (birde epey solmuş,çürümeden müdahale etmek lazım)

ewet egzosumun korulıklarını çıkardık mikelajları yok çamurdan battı egzos çürüme yok şuan gayet iyi nede olsa 40 binde:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala büyük cesaret cross la gidiceğin yerlere scoter la gıtmısın vala bravo helal yani :cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben olsam tek gidemezdim sanırım. Herşey gelir insanın başına belli mi olur. :cyclopsan Lastik patlar, kayış kopar, ne biliyim en basiti benzin biter. İn cin top atıyo... Çok cesur gördüm seni arkadaşım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar