Kymco Agility 125

ilk ehliyetini alman gerek sonra motor alırsıın
agility 125 ile beat kıyaslaması istiyorsan agility 125 daha hızlı gider ama çok iğrenç bir tipi var onun beat ise hondanın kalitesini sağlamlığını ve ekonomisinin söylemeye gerek bile duymuyorum bws ye gelince iki zamanlı bu devirde iki zamanlı motora binilmez ve çok yakar

kymco scooterları oldukça sağlam yutrdışında da ülkemizden daha çok biliniyor ben agility tip olarak harika buluyorum zevk meselesi tabikide,agility nin egzozundan çıkan ses 125 lik scooter için çok güzel yeni 07 modelleride daha şık olmuş arada 1000ytl fark var sölediklerinle şuan kesinlikle değer bu paraya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kymco ii bir markadır.
alan pişman olmaz.
:cat:

kymco aglıtyının tıpınede ırenc dıyen tek ınsan sensın herhlade motorcu:) neyse zevk meslesı tabı ama bence cok dırı ve gusel durusu var.ses cok ıyı kalıte cok ıyı fıyat mukemmel. fıyat kalıte ve dayanıklılık oranları cok ıyıdır bu motorun.9.5 beygıre yakın bır beygırı var ve ınanılmaz serı cogu vıteslıyı ve scooterı cok rahat arkasında bırakıyor ve kymconun 100.000 km garantısı bu motor ıcınde gecerlı en son hatırladıgım kadarıyla. scooter alsam baska marka ve modele bakmazdım sınıfın tek gecılecek bır urun

Agility'nin güzelliğini farklı bir şekilde anlatıyım. Yolda gördüğüm 5-6 agility sahibiyle konuşma fırsatı buldum ve bunlardan 3 ü kuryeydi.. İnanın hiçbiri olumsuz hiçbir kelime etmedi.. Son Konuştuğum motorcu arkadaş ise şu yorumu yaptı; ''bu motor adamı hiç yarı yolda bırakmaz ve gerçekten çok sağlam dedi...Ayrıca 120 km azami sürat yaptığını söyledi..

Agility beat ve bws ile karşılaştırıldığında bence ön plana çıkıyor..

Benim tavsiyem de agility olacak dostum..

egh

çok tesekkurler degerli yorumlarınız için annemleride kandırısam hç bi sorun kalmıcak :)

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende bir agility 125 kullanıcısıyım.full kask sığıyormu diye sormuşşunuz. evet sığıyor hemde rahat.

Öncelikle herkese merhabalar, ben de 01/08/07 itibari ile agility kullanıcısı olarak arnıza katıldım. Benim sorum genellikle Yamaha BWS'lerde görmüş olduğum salyangoz egzozlar hakkında bilgisi olan ve yardım edebilecek bir arkadaş olup olmadığı?

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra bende bu motorda karar kıldım.bir çok yerde yamaha bws den daha iyi oldugunu duydum.acaba 1-2 sene kullanan arkadaş varmı aramızda memnunmu motordan?

Beyler bu topic'i ayakta tutalım..Bundan sonra bende yeni agility kullanıcısı olarak katılım yapacağım..400 km'deyim ve şuanda çok memnunum motosikletimden.(nazar değmesin).

Motora full face kask sığıyor.(arkadaşlarım da belirtmişler.)

Benim motor full depoda sanırım 135 km gitti..(rodajda)

Azami hızım 110 km..

sedattss öncelikle hayırlı olsunda.cok fazla yakmamısmı senın motor.
ya pardon 5 lıreymıs depo ben 9 görüyorum siteden allah allah.

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra bende bu motorda karar kıldım.bir çok yerde yamaha bws den daha iyi oldugunu duydum.acaba 1-2 sene kullanan arkadaş varmı aramızda memnunmu motordan?

geçen gün bws si olan arkadaş benim motora bindi..hız olarak karşılaştırma yaptı. Bws kalkışlarda yer senin motoru dedi ama agility nin bastıkça daha iyi gittiğini söyledi..Onun fikrine göre kalkışta bws, motorlar hızlandığında agility önde olurmuş...

sedattss öncelikle hayırlı olsunda.cok fazla yakmamısmı senın motor.
ya pardon 5 lıreymıs depo ben 9 görüyorum siteden allah allah.

Teşekkürler dostum.

Aslında dediğin doğru 155 km yapan dostlar var biraz daha az yakabilir benim motor..

Son düzenleme:
evet seninki biraz fazla yakmış.400 km demişsin azami hız 110 demişsin.yanlış yapmışsın dostum.rodaj 1000 km ve 60 km/h yi geçmemen daha iyi olurdu.ben böyle yaptım benimki şu an 120 yapıyor.ayrıca yakıt 165 km de 5 lt.

evet seninki biraz fazla yakmış.400 km demişsin azami hız 110 demişsin.yanlış yapmışsın dostum.rodaj 1000 km ve 60 km/h yi geçmemen daha iyi olurdu.ben böyle yaptım benimki şu an 120 yapıyor.ayrıca yakıt 165 km de 5 lt.

Dostum trafikte öyle zamanlar oluyor ki 60 km yi geçmiyim dersen adamı alırlar arabanın altına.. Genelde 60-70 i geçmiyorum ama istanbul trafiğinde zaman zaman bu hızları geçmek mecburi oluyor..:salut:

asm

bende Agility kullanalı neredeyse 1 yıl olacak :)
serilik,az yakma vb. konularda memnunum motorumdan

adam akıllı kullanırsam 5 litre ile 200 km bile gidebiliyor(son hız denemeleri yapılmazsa)
biraz ölçüyü kaçırırda seri kalkmaya falan kalkarsam Kymco'nun sayfasında testte belirttiği gibi 170 km gidiyor(ki bu bile yeter)

kask bagaja sığıyor,benim kaskım iri hatta biraz :)
tam anlamıyla sığıyor diyemeyiz ama adam akıllı yerleştirilirse sığıyor

motorumdan memnunum,şimdiden küçük gelmeye başladı ama değiştirmeyi düşünmüyorum yanına abisi gelecek inş.

dere tepe demeden tırmanıyor- cross
kalkışları seri- mini racing
güzel bir egzoz olsa al sana birde chopper :D :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ucuz mantığıyla çinmalı alıyoruz diyenlere bir sürü mesaj yazdım gidin verdiğiniz paranın hakkını veren agility125alın diye anlayan anlar anlamayanda sekline tav olup 200.300dolarlık motoru 2000 e 2500 alır

geçen gün bws si olan arkadaş benim motora bindi..hız olarak karşılaştırma yaptı. Bws kalkışlarda yer senin motoru dedi ama agility nin bastıkça daha iyi gittiğini söyledi..Onun fikrine göre kalkışta bws, motorlar hızlandığında agility önde olurmuş...

benim ilk motorum seneler önce bws100dü bu meret kalkışta iki zamanlı olduğu için roket gibi yani benim s2 ye bile ilk 30.40 kmh fark atar onun için takmayın boşver ilerde tokatlayı verirsin:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar