bende agility 125 var ve çok rahatım.. daha ilk motorum olduğu ve motor hakkında fazla bilgim olmadığı için ufak şeyleri sorun zannediyodum başta ama meğer motor taş gibiymiş.. 2-3 gün öncesine kadar motoru zorlamamıştım max hız için ama geçen bi deniyim dedim 120 küsür gördü tek kişi.. servistekiler de aynı modeli kullanıyo 130 gördüğünü iddia edenler var.. çok da az yakıyor 80 bin civarında.. koltuğun altına bi yarım kask, yağmurluk (alt-üst) sığıyor az bişey de boşluk kalıyor.. tek yapılması gereken lastik değişimi.. ben michelin aldım 80euro cıvarındaydı yanlış hatırlamıosam iki lastik.. yol tutuşu acayip arttı.. ayrıca sağnak yağmur altında da kullandım eğer amacında kullanılırsa (sadece bi yere ulaşmak için) gayet rahat.. motor şu an 1700 km ye yaklaştı benim şikayetim yok..
bir sorum olacak...ya dikkat etmemişim...kadranda son ibre 80 km gösteriyor...120 yi nasıl gördün veya nasıl anladın 120 de olduğunu...ben 116 kilotum...boy 1.90...ne dersin beni nasıl çeker motor...birde sele altına kaskın sığıyormu...bana peşin 2350 ytl dediler...sen kaça aldın...hiçmi kaymadı yağmurda...
www.kymco.com.tr