Kymco Agility 125

bende agility 125 var ve çok rahatım.. daha ilk motorum olduğu ve motor hakkında fazla bilgim olmadığı için ufak şeyleri sorun zannediyodum başta ama meğer motor taş gibiymiş.. 2-3 gün öncesine kadar motoru zorlamamıştım max hız için ama geçen bi deniyim dedim 120 küsür gördü tek kişi.. servistekiler de aynı modeli kullanıyo 130 gördüğünü iddia edenler var.. çok da az yakıyor 80 bin civarında.. koltuğun altına bi yarım kask, yağmurluk (alt-üst) sığıyor az bişey de boşluk kalıyor.. tek yapılması gereken lastik değişimi.. ben michelin aldım 80euro cıvarındaydı yanlış hatırlamıosam iki lastik.. yol tutuşu acayip arttı.. ayrıca sağnak yağmur altında da kullandım eğer amacında kullanılırsa (sadece bi yere ulaşmak için) gayet rahat.. motor şu an 1700 km ye yaklaştı benim şikayetim yok..

bir sorum olacak...ya dikkat etmemişim...kadranda son ibre 80 km gösteriyor...120 yi nasıl gördün veya nasıl anladın 120 de olduğunu...ben 116 kilotum...boy 1.90...ne dersin beni nasıl çeker motor...birde sele altına kaskın sığıyormu...bana peşin 2350 ytl dediler...sen kaça aldın...hiçmi kaymadı yağmurda...

www.kymco.com.tr

bende agility 125 var ve çok rahatım.. daha ilk motorum olduğu ve motor hakkında fazla bilgim olmadığı için ufak şeyleri sorun zannediyodum başta ama meğer motor taş gibiymiş.. 2-3 gün öncesine kadar motoru zorlamamıştım max hız için ama geçen bi deniyim dedim 120 küsür gördü tek kişi.. servistekiler de aynı modeli kullanıyo 130 gördüğünü iddia edenler var.. çok da az yakıyor 80 bin civarında.. koltuğun altına bi yarım kask, yağmurluk (alt-üst) sığıyor az bişey de boşluk kalıyor.. tek yapılması gereken lastik değişimi.. ben michelin aldım 80euro cıvarındaydı yanlış hatırlamıosam iki lastik.. yol tutuşu acayip arttı.. ayrıca sağnak yağmur altında da kullandım eğer amacında kullanılırsa (sadece bi yere ulaşmak için) gayet rahat.. motor şu an 1700 km ye yaklaştı benim şikayetim yok..

120 görüyo demişsin motora fakat bu motorun kadranı 80km saat değilmi max?:silent:
kendi sitesinden aldığım hız göstergesi:) bu konuda bir açıklama yapabirsen sevinirim:)Ayrıca uzak mesafelere(20-30km) bu motor rahat bir şekilde götürebilirmi?:silent: e5 den gidildiğini düşünürsek sence uygunmudur bu motor bu iş için:silent:

Son düzenleme:
120 görüyo demişsin motora fakat bu motorun kadranı 80km saat değilmi max?:silent:
kendi sitesinden aldığım hız göstergesi:) bu konuda bir açıklama yapabirsen sevinirim:)Ayrıca uzak mesafelere(20-30km) bu motor rahat bir şekilde götürebilirmi?:silent: e5 den gidildiğini düşünürsek sence uygunmudur bu motor bu iş için:silent:

bu agility 50 nin kadranı.. benim kadran en son 140.. ayrıca kymco amblemi olan yerde bi de dijital saat bulunuyor.. e-5te gidilebilir heralde kesin bişey söylemiyim çünkü diğer motorlar hakkında bilgim yok ama ben 3-4 kere çıktım rahat gittim.. amortisörü belki zorlar seni biraz ben ilk aldığım zamanlar eve gidince belim ağrıyodu şimdi yavaş yavaş alıştım..

dediğim gibi koltuğun altına yarım kask yağmurluk üst alt konuluyo biraz boş yer de kalıyor ıvır zıvır koymak için.. ben bi de 29 lt bagaj aldım arkaya her türlü ekipman motorun üstünde şu an.. bi tam bi yarım kask yağmurluk eldivenler maske, ihtiyaç duymadığım zaman kilit hepsi beraber sığıyor..

116 kg çeker ben 3 kişi rampa çıkardım sorun olmuyo.. acayip bi performansı var ben pek anlamam ama hakikaten hissettiriyo farklı olduğunu.. 2350 gayet iyi ben yaz sezonunda peşin 2600 e anahtar teslim almıştım.. motor+plaka ruhsat+yarım kask 2600 e vermişlerdi..

yeni lastik aldıktan sonra hiç kaymadım en ufak bi kayma bile.. eğer normal hızlarda gidersen hiç sorun olmaz.. lastik almadan önce ana caddeye çıkarken spin atmıştım.. zaten agility yi ilk aldığındaki lastikler çin malıymış servis öyle dedi bana ne kadar doğrudur bilemem.. ben michelin aldım metzelder de öneriyolardı ama michelinde ısrar etti servis onu aldım..

bu agility 50 nin kadranı.. benim kadran en son 140.. ayrıca kymco amblemi olan yerde bi de dijital saat bulunuyor.. e-5te gidilebilir heralde kesin bişey söylemiyim çünkü diğer motorlar hakkında bilgim yok ama ben 3-4 kere çıktım rahat gittim.. amortisörü belki zorlar seni biraz ben ilk aldığım zamanlar eve gidince belim ağrıyodu şimdi yavaş yavaş alıştım..

dediğim gibi koltuğun altına yarım kask yağmurluk üst alt konuluyo biraz boş yer de kalıyor ıvır zıvır koymak için.. ben bi de 29 lt bagaj aldım arkaya her türlü ekipman motorun üstünde şu an.. bi tam bi yarım kask yağmurluk eldivenler maske, ihtiyaç duymadığım zaman kilit hepsi beraber sığıyor..

116 kg çeker ben 3 kişi rampa çıkardım sorun olmuyo.. acayip bi performansı var ben pek anlamam ama hakikaten hissettiriyo farklı olduğunu.. 2350 gayet iyi ben yaz sezonunda peşin 2600 e anahtar teslim almıştım.. motor+plaka ruhsat+yarım kask 2600 e vermişlerdi..

yeni lastik aldıktan sonra hiç kaymadım en ufak bi kayma bile.. eğer normal hızlarda gidersen hiç sorun olmaz.. lastik almadan önce ana caddeye çıkarken spin atmıştım.. zaten agility yi ilk aldığındaki lastikler çin malıymış servis öyle dedi bana ne kadar doğrudur bilemem.. ben michelin aldım metzelder de öneriyolardı ama michelinde ısrar etti servis onu aldım..

peki arkadaşım bişey sorucam,senide yoruyoruz ama kusurumuza bakma:)sen günlük ne kadar mesefa gidiyorsun bu motorla?Çünkü ben bir tane marmara göztepe kampusunden çıkan birini görmüştüm acaba o senmisin :mrgreen: Yani günlük normal bir km tuketişin varmı yoksa arada zevk olsun diyemi biniyorsun:) :silent::rendeer:

estafurulla :) her gün koşuyolu-libadiye-altunizade-üsküdar arasında bi günlük yolum var.. dersane-idman-okul-ev arası her gün.. olabilir orda akrabalarım oturuyo bi kere gittim belki rastlamışındır :) 9 ağustostan beri 1700 km yaptım sen hesap et.. her gün bindim motora şimdiye kadar..

bende de agility 125 var şu an 3500 km deyim.şu ana kadar yağmurlu havalar hariç hiç bir problem yaşamadım.kutluhanın dediği gibi lastik dışında herşey mükemmel bende hergün bağlarbaşı üsküdar dan anadolu hisarı beykoza kadar gidiyorum.düşünmeden al derim....:)

alakanız için çok teşekkürler...benim teorime göre ben 116 lık bir pandaysam motora ağırlığımı verince yere iyice yapışır ve motor kaymaz...

nasıl teori ama kendim bizzat tarafımdan geliştirildi...:queen:

Ağır motor kaymaz...:bounce:

bende fazla başınızı ağrıtmayayım ama rüzgardan rahatsız oldunuz mu...bir ön siperlik düşündünüzmü veya aksesuar olarak satıcılarda varmı...Sirkeciden herhangi bişey takılır herhalde değilmi...

alakanız için çok teşekkürler...benim teorime göre ben 116 lık bir pandaysam motora ağırlığımı verince yere iyice yapışır ve motor kaymaz...

nasıl teori ama kendim bizzat tarafımdan geliştirildi...:queen:

Ağır motor kaymaz...:bounce:

bende fazla başınızı ağrıtmayayım ama rüzgardan rahatsız oldunuz mu...bir ön siperlik düşündünüzmü veya aksesuar olarak satıcılarda varmı...Sirkeciden herhangi bişey takılır herhalde değilmi...
hete_han hocaya ekleme olarak ruzgarlık taktırılınca hızda bir düşme meydana gelmezmi?:silent: :cyclopsan birde mümkünse motorunuzla çekilmiş birkaç fotografınızı koymanız mümkün mü?:) :rendeer: :rendeer:

erdinccccccccccccccccc hacım bak ne buldum...biz boşa Hüsnü kuruntu yaptık valla ya...kadran 140...ve bu motor 120 rahat görür baba...

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2618690

şu motorun tatlılığına baksanıza ya...ama satan çocuk kimbilir şimdi kaç kilometre...800 kmde 2300 diyo alım satımla 2500 e gelir kimsede almaz...erdinc hacı tam senlik ha...2000 e kapatırsın bu motoru...yarın bi ağzını yoklasana şunun...bu eleman bana çok yakın büyük ihtimalle...plakası buranın plakası...kağıthane trafikden almış plakayı...benim honda innovanın plaksıda 34 BF 1112 ydi...bizzat ben seçtim...

girdim trafik tescil şube müdürünün odasına selamun aleyküm aga özel plaka istiyom dedim...:)

sen kimsin lan dedi şakayla karışık...:mrgreen:

müdürüm babam polis valla...kimliğimde var tabi...askerlerde olduğu gibi vatan caddesinden polis yakını diye kartımıda almışım aslanlar gibi...:p

ulan polis çocuğu olmasan seni dışarı attırıcaktım valla dedi...:p

bizde teşkilattınız abicim dedim...peder 25 yılını verdi Trafiğe valla kralını tanımam diye espirik bile yaptım...

sevdim seni zibidi dedi..taam al şu 2 dosyayı seç kafana göre dedi...:)

abicim bağış mağış yapmam valla kusura bakmayın dedim...el ense canım abim cicim abim deyip plakamı aldım...hayatta muameleciye para veremem...:cyclopsan

ve arkadaşlar plakamı 60 ytl ye çıkarttırdım...

hete_han hocam dediğin gibi baktım alete ama cok para istemiyormu bu alete:)
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2618690
2300 e bu pahalı yahu:cyclopsan sıfırı 2350 peşinde sonucda.Ayrıca plaka işlemlerinden bahsetmişssin yoksa alet mi aldın:silent: :) Eskiden aldığın honda innovanın mı plaka macerası yoksa yeni bir ürün mü buu:silent: :cherry: Eğer yeni bir ürünse hayırlı olsun hocam güle güle kullan:cherry: :cat:

ben dedim kadran 140 diye ama inanmadınız bana :) 120yi çok rahat görüyor.. ayrıca agility alırsanız karşılaşıcaksınız motorun yakıt deposu ne kadar kimse bilmiyor.. bazıları diyo 5.5 kitapçıkta 5 yazıo ama ben 5.3 lt benzin aldığımı hatırlıorum.. benzin kısmı biraz karışık..

zaten agility yarım gazla 80 küsür görüyo hafif yokuşta.. 92 km tam gaz verilmeden bile görülür.. ben kendim gördüm 120 küsür daha da giderdi motor.. ayrıca 105 kg, 9 beygir ve 125cc bir scooter, max hız nası 92 km görür ki bu motor seriliği ve hızıyla ünlü..

ayrıca bu sitede de yakıt deposu 5.5 lt.. ben anlamadım bu işi ya valla..

Peki bişey sorucam Kymco Agility 125 kullanıcıları:) Bu motoru satacağınız zaman 2.elde bir yamaha yrb 125 e göre hem zor hemde ucuza satılıcağı kanısındayım:cyclopsan sonucda bu bir geçiş motoru.1 yil en fazla 2 yil içinde motor ufak gelecektir.Yani kisaca 2.eli kuvvetlimidir?Alirken kolayda satarken cok problem çikıyormu?

valla hiç bi bilgim yok ama eğer motor temiz olursa motordan anlayan birine çok zarar etmeden satılabilir.. yeni başlıycak birine kymco diyince o ne diyebilir.. ben öyle dedim mesela :) bi ybr ile tabi karşılaştırılmaz 2. eli ama o kadar da ucuza gitmez heralde.. (işalla gitmez)

yeni kymco agility 125 kullanıcıları buraya

slm herkese aranıza kymco agility 125 ile yeni katıldım arkadaslar. ve bunu yaptığım için çok mutluyum motoru henüz 30 km sürdüm ve çok hoş bi geziydi. herşeyi ile çok memnunum şu an için ve umarım bu hep böyle gider. yorumlarınızı bekliyorum... antalyadan sevgiler

Merak ettiğim scooterlardan biri.Hayırlı olsun güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin...
deneyimlerini ve motosikletin hakkında izlenimlerini aktarırsan sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar