Kymco Activ 110 Aldım Nasıldır

Hayırlı olsun biraz titrer ama sağlamdır..Yağ yakıp yakmadığını kontrol etmişsindir umarım..30.000 de yağ yakanı gördüm..Ölçü verecek olursak eksozun içinde birisi sigara içiyormuş gibiydi :p

Moralini bozma hemen 200 liraya sıfır oluyor..

tşk ederim saolun ,, inşallah sıkıntı çıkarmaz titremesine dayancağız artık :)

2000tl'ye vergisiz çinli sıfırları var. 8 yaşındaki motordan daha iyidir bence. olan olmuş ama :)

kardesım hayırlı ugurlu olsun. zaten almıssın ıyıde olsa kotude olsa bu saatten sonra bu mal senın .

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
hayırlısı olsun.

bir arkadaşım 2006 dan beri (2 yıldır görüşmüyoruz) halen kymco aktiv110 a biner motorun şekli kaydı ama halen işler ve gider vaziyette motorun bir yağ bakımında içinden 1 çay bardağı yağ çıkmış söylediğine göre. en son 70bin li km lerdeydi, şu anda kaç km de bilmiyorum.

bende bi ara sıfır ayarında 2007 model 4500km de kymco aktiv 125 almıştım, titreşim ve 125cc göre güçsüz kalmasına en fazla 2 ay dayanabildim, belkide daha önce honda innova kullandığım için bana öyle gelmişti. hemen sattım ama sağlam motordu 40 tane çinli eder..

o paraya bence sağlam bir cub aldım kardeşim. hayırlı olsun.

saolun arkadaşlar motoru aldık artık iyi kötü idare etceğiz..

Ben iki yıl kullandım,arkadaşıma sattım.6 yıl da o kullandıktan sonra tekrar bana sattı.Ben bir yıl daha kullanıp bir gazete dağtıcısı arkadaşa sattım.Gitmediğimiz yayla,köy yolu kalmadı ama motoru biz eskitemedik.Şu anda gazete dağıtımında kullanılıyor ve alan çocukta çok memnun.En zayıf yeri arka bagaj demiridir.En güzel özelliği ise sesidir.Anlaş marka lastiklerle lastikleri tublexe çevirirsen rahat edersin.

hayırlı ugurlu olsun ben bu motoru iki yıl önce alacaktım sanırım sana kısmetmiş ybr almasaydım alacagım motor buydu bence cok güzel bir motor bilmeyenler yorum yapmasın lütfen:) cinlilerle karıstırmayın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar