Kuzeybatı Türkiye Karayolları Haritası

Arkadaşlar dün boş vaktimde GoogleMaps kullanarak Ayvalık gezim için bir harita oluşturdum, A3 kağıda basılınca kullanışlı olacağını düşünüyorum. Harita boyutu 3000*2300 piksel, 300dpi civarı çözünürlükte basıldığında A3 kağıda sığıyor. Tüm Trakya ve Bursa'nın batısında kalan tüm marmara bölgesi haritada yer alıyor. Daha sonra diğer bölgeleri de ekleyip tam bir Türkiye haritası yapmayı planlıyorum.

Thumbnail:

hartavg9.png

Imageshack dosyayı kabul etmediği için Rapidshare'e yüklüyorum. Dosya boyutu 2mb civarında. Doğrudan download olarak ayarladım, beklemeniz gerekmiyor.

http://rs217l33.rapidshare.com/files/127023849/Bati_Marmara.png

Super Moderator
Boş vaktinde mi?:p

Özel istek eklentileri var mı bunda?:p

Eline sağlık...:rendeer:

Olcan devam edeceğim haritaya geri dönünce :mrgreen: Ama size yok şimdi Ege haritası falan :mrgreen:

izmire gelememşsin daha :p ama güzel çaLışma olmuş.. aslında 1 gps alsan daha iyi değilmiydi :p

Super Moderator
Ege haritası halledilir de benim boşluklara sipariş ettiğim şehirler vardı..:p

fırat madem elini sürdün şunun tamamını yap:) çok sevabı var:cherry:

Abi yapacağım da Paint kaldırmıyor daha büyük resimleri :mrgreen: Gazeteler gibi pafta pafta veririm artık :)

Haritada Yalova kisminin olmamasi biraz uzucu cunku o bolge motorcular tarafindan kullanilan bir bolge.

Ona vakit harcayana kadar komple yeni bir sürüm türkiye haritası 5 ytl.Uğraşmana gerek kalmazdı.Parça parça yaparsan astarı yüzünü geçer:p

ya hocam birşey soracağım, gezi yapan arkadaşlarımız abilerimiz fotoğraf koyarken bazıları önce haritada işaretli güzergahlarını koyuyorlar ya o haritaları nereden buluyorlar?
ben arattım 9999*4635 ebatında beyaz bir harita ile 8000*3703 ebatında sarı bir harita çıktı. onları indirdim ama boyutları çok büyük. paintten işaretlesem bile buraya koyması sıkıntı olacak. koydum diyelim açanlara işkence olacak. bulgaristanb haritası bile bulup koyan var ama bunları nereden bulacağımızı yazan zannediyorum yok. link veren veya uygun boyutlarda ülke haritasını yayınlayan olursa cidden sevaba girer.

Ben Türkiyenin batı tarafını olduğu gibi yaptım. Ama çözünürlüğü biraz fazla almışımki işlem bittiğinde çarşaf kadar oldu.

Kare kare aldığım screenshotları kesip birleştirdim. Ama piyasada böyle bir harita yok yani. Tavsiye ederim:wiinkk:

Super Moderator
perishte' Alıntı:
ya hocam birşey soracağım, gezi yapan arkadaşlarımız abilerimiz fotoğraf koyarken bazıları önce haritada işaretli güzergahlarını koyuyorlar ya o haritaları nereden buluyorlar?
ben arattım 9999*4635 ebatında beyaz bir harita ile 8000*3703 ebatında sarı bir harita çıktı. onları indirdim ama boyutları çok büyük. paintten işaretlesem bile buraya koyması sıkıntı olacak. koydum diyelim açanlara işkence olacak. bulgaristanb haritası bile bulup koyan var ama bunları nereden bulacağımızı yazan zannediyorum yok. link veren veya uygun boyutlarda ülke haritasını yayınlayan olursa cidden sevaba girer.

İyi de istediğin resim dosyasını istediğin boyutlara getirebiliyorsun zaten. Bu fikrine bir çözüm olacaktır sanırım.
Güzergahı işaretli haritalar içinse hazır rota planlayıcı programlar/siteler var, onlar uğraştırmadan bu işi halletmek için çok kolay yöntemler.

İyi de istediğin resim dosyasını istediğin boyutlara getirebiliyorsun zaten. Bu fikrine bir çözüm olacaktır sanırım.
Güzergahı işaretli haritalar içinse hazır rota planlayıcı programlar/siteler var, onlar uğraştırmadan bu işi halletmek için çok kolay yöntemler.

photoshop buldum, boyut meselesini onunla halledeceğim artık hocam önerin için sağol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar