Kuyumcudan Satılık olunca ne oluyor :)

Nfs

Kuyumcular zengin olur,tok olur..aslında imaj budur..Fakat kuyumcu tarzı ss tir.bu choper..

demek oluyorki zenginim param var tokum pazarlik yapmam zaten birkac tane de arabam var o sebepten pek binmedim arasira soyle hava almaya ciktik o kadar istedigim parayi vermezseniz satmam demek oluyor bence benim kendi fikrim yani...

karnım tok param var önemsemem motoru nasısa param var alırım yenisini ne gerek var temiz bakmaya :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Doktordan satilik,
bayandan satilik
olunca oluyo da, kuyumcudan niye olmasin?

Öyle bilmemkimden yazdıklarında aksine hiç bakmıyorum hele bayandan yazdıklarında hiç hiç bakmıyorum

F54

bende ilan verirken bekçiden satılık diye ilan verecem bu ne yaw böyle makara mı yaptıklarını sanıyorlar acaba şey geçer gibi yani

Motosikletin bir tarafından servet çıkabilir dikkat edin demek istiyor. :p

Arkadaşlar adam kilometresini yanlış yazmış :queen: sondaki metre ölçen kısmı da km sanmış güzel amcam :pr: 6 yaşındaki bir motorun 3169 kmde olması da gayet başarılı :p

bende bilgisayarcıyım motosikletimi satarken bilgisayarcıdan satılık scooter yazcam:mrgreen:

kuyumcudan satılık iş için olabilir takas falan .. geçen sene bende buna benzer bi ilan vermiştim :) karşılıgında ürün aldım .. karşılıklı ticaret yani..

doktordan olunca noluyo onu anlamıyorum .. ne gibi bi etkisi var. saglıgı sıhhati yerinde mi oluyo aracın :D

heleki bayandan satılık ilanları daha degişikk .. ilginç :D

Herkeze merhaba arkadaşlar;
Siteye uzun zamandır üyeyim ama bir türlü yazmak için konu bulalamıştım.
Bi konuda sizlerin bilgi birikimine ihtiyacım var.
2011 CBF 1000 motorum için perofrmans eksoz araştırıyorum. Sadece tüp olucak.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cihat Taygut arkadaş belki sen daha çok yardımcı olabilirsin bu konuda aynı makina varmış.
Herkeze iyi günler:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar