[Kütahya - MT]

aaa benim de gösteri var mehter gösterisi, bende ordan gösteriye çıkarımmm:mrgreen:
hanende de boş ver vardır isteyeni gösteriye çıkara bilirim?

Son düzenleme:
cellestial 77 kastım bütün yeniler tabiki herzaman bekleriz motosikletiniz olmasa bile tanışma amaçlı görüşe biliriz diye düşünüyorum biz genellikle atatürkbulvarında aga mangalda oluruz cafe şakranın karşısı bekleriz mutlaka ; alp ve hayati abi çok saolun bu ün hastahaneden çıkardım enişteyi baya iyileşti; bu arada mustafa abi fikir canavar bana uyabilir

heeeeeeeyyyyyyyyyyyyyytttttttttttttt bişey yok sakin olun icimden nara atmak geldi heeeeeeyyyyyyyttttttttttttttttttttttttt

ben nara atsam ne olacakki kimse yok

Son düzenleme:
cellestial 77 kastım bütün yeniler tabiki herzaman bekleriz motosikletiniz olmasa bile tanışma amaçlı görüşe biliriz diye düşünüyorum biz genellikle atatürkbulvarında aga mangalda oluruz cafe şakranın karşısı bekleriz mutlaka ; alp ve hayati abi çok saolun bu ün hastahaneden çıkardım enişteyi baya iyileşti; bu arada mustafa abi fikir canavar bana uyabilir

öncelikle geçmiş olsun. inşallah uğrayacağım. Motor varda Puch var:) onunla oralara gelipte karizmayı çizmeyelim. :)

evet alp kesinlikle bol actionlu özellikle benim açımdan boldu nissan bi pikapla kaldırım arasında kalınca bol action oluyo

ahanda benden resim size;
dsc00026kk2.jpg

dsc00027hk3.jpg

ahanda resim nası yakışmışmı dügünlere itina ile kiraya plotu ile birlikte verilir

hacı Allah korudu valla ama pickup lının yaptıgıda denyoluktu bidaha motorluya yaklaşamaz oooo

Adam korkudan ne yapacağını şaşırdı, az kalsın ağlamaya başlayacaktı emme
neyse salıverdik hayvanı:mrgreen:
Bu arada abi sünnet için kiralıyoz biz motoru çünkü önünde "UCUNDAN ACIK"yazıyo.:mrgreen::cherry::bounce::queen:

O zaman da İsmail'in niyeti yine kötü olabilir.
Pilavlık parçaya göz dikebilir.:queen:

Ne resmi yaw.Sizi gidi internet motorcuları.:p
Resimlerle mi avunuyonuz artık.:mrgreen:

kütahyalı arkadaşlar artık bende kütahayadayım.umarım en yakın zamanda siz motorcu arkadaşlarla karşılaşırım ve seyahatlarinize katılırım :) . A-2 ehliyeti için tavsiye edeceğiniz vitesli motoru olan bir ehliyet kursu varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar