[Kütahya - MT]

mustafa ve metin motorlar hayırlı olsun seneye bende alacam sanırım :) borcu bi bitsin motorun bide daha kros alacam abuuuuuu daha çok işim varrr... gecen akşam gördüm okyanusun önünde ama acelem vardı uurayamadım... havalar düzeliyor... he bide geçen gün bi polis abi hakkınızda şikayet var toplanıp geziyormuşsunuz falan dedi.... baya bi sinirliydi.. toplanıp gezebilen varmı aranızda onu merak ettim de :mrgreen: :mrgreen:

motoru yenileyenlere ve yenilemeyi isteyipte piyasa yapanlara hayırlı uğurlu olsun yeni motorları en kısa zamanda görmek dileğiyle ( ama orada ama burada ama arada ama başka biryerde) hepinize selamlar sevgiler tekeriniz düz bassın...Arka tekerine kuzu sıkışanlarınki daha düz bassın nede olsa yeni:cat:

Valla insan sarrafı gibi adamsın lam Zeki.(adamın adı da zeki kendide olcak o kadar.:mrgreen: )Hemen de yakalamışsın açığımı:p Nöbet satma işi ise olmuyor.Başka nedenlerim de var üstelik bi ara görüştüğümüzde anlatırım...[/QUOTE]

:queen: :mrgreen: :p :bounce:

sağlık olsun hayati abi başka sefere artık o zaman biz iboyla senin yerine birer kilo fazla et yeriz artık napalım senin yerine iki birada fazla içerim artık iş başa düştü yapacak bişey yok :queen:

bu arada herkes geliyomu bilmiyorum ama arka dörtlü tamam alpcim zeki&metin:queen: sımtıfa ibrahim bide sen kesin. ismail işte 4 de çıkacakmış:pale: oktar beyle yaşar abiye haber verelim diyoruz gelirlerse onlar olur bide bonapartın sesi çıkmıyo hiç gelecekmi?

doomsday sen geliyosun dimi?

Özgür çok teşekkür ederim. İnşallah sende bütün isteklerine kavuşursun...
Birde bu motorları tavsiye ederim...:cat:
Fazla sinir kalbi bozar. Kimmiş bu polis. Benim ehliyetim var ruhsatım var .
Sen kafanı takma Özgürcüm...:bounce: Şikayet edecek adamlarda başka bişey
bulamamışlarmı da bizimle uğraşıyorlarmış. Valla bi cinnet herşeyi halleder.:p

o polis amcam ilk önce gitsin çarşı da plakasız ehliyetsiz gezenleri yakalasın yabi bi yerlerini kaldırıpta arkalarından koşa bilirse::rantinp: yarın beraber,iz arkadaşlar beklenmedik bi aksilik çıkmazsa

yav burakın bu polis polimiğini arkedeşler ne yapcaklarmış ki biz işimize bakalım yarın gezi var yok benim haberim yok ben duymadın ya ne zaman gidilecekti filan gibi mazeretler oolmasın lütfen

Pazar GÜnÜ Saat 9 Da Okyanus ÖnÜ

Son düzenleme:
ok millet sabah 9 da görüşem kalakalbilirim inşallah :queen:

guzu nooldu guzu hallettinizmi :p

kESCEM BEN SANA GUZUYU ZEKİ SEN GEL
YETER OLDUMU CANIM???
sABAH 9 DA OKYANUS...
yA BU OKYANUS NERDEYDİ YAAAAAAA!!!!:p

Cinnet mahallesi mecburiyet caddesi,melek girmez apt.zemin kat no sekis:p herne kadar ben gelemesem de size iyi yolculuklar kendinize ve yolunuza iyi bakın.

hadi millet uyanamadınızmı yoksa hala ben mesainin 1 saatini yedim bile nası saati 4 yapıcam bilmiyom vakit geçermi be siz yollarda ben işte valla napcaz bilmiyom

İsmil sen gene iyisin ben yarın sabah çıkacam nöbetten.:pr: Artık yarın çıkarırım acısını nasıl olsa tatil...:flower:

selam arkadaslar ben dpu maden mühendisliği bölümü öğrencisiyim.bugün atakentin orda regal raptor gördüm ve durdum.ordaki arkadaslardan bu grubun varlığını öğrendim.bendede regal raptor 250e-9 var yapacağınız etkinliklere katılmak isterim.herkeze iyi akşamlar.

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
hayati, alplion
alp merhaba nasıl geçti gezi.

MadEnd hoşgeldin... Yapacağımız etkinlikleri bu topicten izleyebilirsin...
Toplanma yerimiz dün motoru gördüğün yer ya da atatürk bulvarındaki
Okyanus'un önü... Seni aramızda görürsek seviniriz...
Bu arada Hayati abi gelmedin çok şeyy kaçırdın... veeee en son olarak
dün yoldaki uyumu için tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler....
Tekeriniz düz bassın...:bounce:

madend hoşgeldin aramıza senide aramızda görmek isteriz hayati abi yav sen ne yapıyon yaaa hadi ama artık aramıza dön ve aizona gezisi mükemmeldi herkeze teşekkürler resimler herhalde yakında burada olur

arkadaslar sağolun teşekkür ederim.yapacağınız etkinliklere elimden geldikçe katılmaya çalışacağım.topiği takipteyim.iyi günler

hayati abi gezi çok güzeldi.biraz az km yaptık ama daha alışma devrelerindeyiz bakalım motorlar kışın agırlığını üstünden atsın bakalım.
güne kahvaltı ile başladık:

ve aizona yola çıktık ve grup olarak çok uyumlu olarak oraya vardık.(her ne kadar artıçıları ıssız yolda bırakmayı düşünsekte:p )

zeus tapınagı ve çevresi tarihi ve temizlik bakımından çok güzeldi.

zeus tapınagı heybetiyle:

zzeus tapınagı ve tarihçesi:

kibele abla ve bizim grup

işlemelerin güzelliğine bakın

polanyalı bu arkadaş hakkında bazı söylentiler var artık gruptakilere sorarsınız.

stadyum harabe şeklindeydi böyle durması çok kötü..

piknik yerimiz de kurbaga vıraklamaları eşliğinde sucukları burnumuzdan gelene kadar yedik tadıda damağımızda bi dahaki gezilerde tekerimizin beraber dönmesi dileği ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar