[Kütahya - MT]

mustafaeser' Alıntı:
hay allah şu kolumda bi iyileşmedi gitti

mustafa kardeşim çok çok geçmiş olsun acil şifalar:rendeer: :rendeer:

ümmet perikan' Alıntı:
hayati ve zekinin telefonlarına ulaşamadım benim telefonun şarzı bitti 2 ay evvelki gibi kütahya mt ile gene görüşemiyeceğiz galiba,şu anda bozüyükte mola verdim yağış olmazsa yarım saat sonra kütahyaya doğru yola çıkacağım gece yarısı orda olacağım için herhalde hepiniz yatmış olursunuz yolda çok yağış vardı kaygan ve trafik yoğundu sık sık durmak zorunda kaldım oyüzden geç kaldım umarım anlayışla karşılarsınız.

ümmet abi saygılar sezonu kapat artık uzun yollar allah muhafaza tehlikeli olur artık :cyclopsan

Bizler de iyiyiz. Son birkaç aydır motosiklet adına gezi , tur , vs düzenlemiyoruz ama doğum günleri , partiler derken yine beraberiz.!!! Sizleri de özledik. Maalesef sezonu kapattık artık. Bilirsiniz Eskişehirin soğuğu hiçbiryere benzemez

Tatlı su motorcusu seni :mrgreen: kendi adına konuş siz sezonu kapattıkdan sonra tek başıma çıktığım gezilerin hesabı belli değil sen de 10 ben diyeyim 15 kütahyalı arkadaşlarda ben gibi soğuk sıcak demiyo ama malesef tek kaldım burada:salut: :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bbaday a selam.

mustafa kardeşim çok çok geçmiş olsun acil şifalar:rendeer: :rendeer:

ümmet abi saygılar sezonu kapat artık uzun yollar allah muhafaza tehlikeli olur artık :cyclopsan

Tatlı su motorcusu seni :mrgreen: kendi adına konuş siz sezonu kapattıkdan sonra tek başıma çıktığım gezilerin hesabı belli değil sen de 10 ben diyeyim 15 kütahyalı arkadaşlarda ben gibi soğuk sıcak demiyo ama malesef tek kaldım burada:salut: :salut:
sezonu kapatalı 1 ay oldu iş gereği izmir istanbul arası gidip deliyorum izmirdende istanbuldanda çıkarken yağış ve soğuk yoktu olsaydı her iki taraftanda çıkarken motoru bırakıp otobüsle devam ederdim,nisan başına kadar gezi yok,kıyı ege hariç.

Volkan ın gönderdiği çıkatmalardan kaldıysa ben de istiyorum.
(güncelleme bahanesi:mrgreen: )
herkese sevgi ve selamlarımı iletirim:rendeer:

dokturcum senin çıkartman bende merak etme ilk fırsatta teslim ederim :bounce:

msr600 baya uzun zamandır bu sitedeyim sen söölemesin aklıma glmeyecek bakmak kütahya-mt varmı yok mu:))) arkadaşlar bende daha yeni motor aldım.. :( aldıkta plaka ruhsat işi bide ehliyeti bir dahaki ay alıyorum.. kaldırdım motoru yazı bekleyeceğim.

arkadaşlar uzun bir süredir sayfamıza bakamamıştım iş güç malum stickerler için volkana çok teşekkürler sevgili alplion ve bonapart resimler çok güzel bu hafta mustafanın eli idare edecek durumda anladığım kadarıyla hep beraber bi çıkalım hafta sonu yukarılara kendine güvenen herkesi bekliyoruz buluşma yeri dominonun önü saat 11:00 her hafta birilerinin işi çıkıyor umarım bu hafta tam kadro toplanabiliriz:cat:bu fotoğrafta benim dağ merakımın başladığı günlerden crossu almayada burada karar vermiştim.
grnt010cf1.jpg

doomsday hoşgeldin evet bu hafta sonu toplanalım havada güzel olacakmış toplanalım diyorum ama inşallah pazar günü maçım olmaz bu akşam toplantı var belli olur gece yazarım durumu

madiso ok pazar saat 11:00 da yagmur olmazsa domino nun önündeyim güzergahı sana bırakıyorum makul bi güzergah seçersen sevinirim malum benim motor, her ne kadar bu hafta motora halat bağlayacak olsamda :) bonapart gidiyoruz dimi

Abi nedemek gidiyoruz ben hazırlıklara başladım bile pazar herkezi saat 11.00 da dominonun önüne bekliyoruz şöle dağ bayır coşturalım bir güzel....

valla aslında bende pazar günü çalışmıyorum ama :((((( gelemem sanırım daha plakayı halledemedim....

offf yaaa off yaa offf :pr: hem ctesi hem pazar maçım var arkadaşlar gelemiyorum yani bi yere güzel olacaktı ama napalım vazife işte neyse benim yerimede gezersiniz artık bol bol doomsday bencede çıkma ehliyette yok bildiğim kdarıyla sende plaka da olmayınca direk dikkat çekersin yakalandınmı 650 lira evlat acısı gibi koyar valla :silent: gerçi bizimkilere uyarsan seni dağa bayıra götürürler orda bişey olmaz ama oraya gidesiye kadar noolur bilemem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izmir ile kütahya arası 334 km bir ara gezimi yapsak acaba :p

olur bekleriz egeknn 1000 lik yamahayla 1 saatte girersin zaten kütahyaya sen:queen:

aramıza hoşgeldin doomsday bizde zamanında plakasız ve ehliyetsiz gezdik risk oluyor ama yinede sen bilirsin ve bu güzel havalar kacmaz valla ben motorları cıkarttım ve biniyorum doğal gaza cıktım ve şimdide carşıya gidiyorum

bu arada söylemeyi unuttum pazar günü saat 11 de dominonun önündeyiz

Son düzenleme:
EgeKnn geç kalmadın pazar saat 11.00 a kadar zamanın var:) her zaman bekleriz gel misfirimiz ol nedemek :rendeer:

Arkadaşlar sis farınız açık olsun bakalım...

Son düzenleme:
valla dostum plakasız falan ben o riski göze alamam hadi plaka olsa ehliyetsiz belki bir nebze ama daha ehliyeti elime almama 1 ay var zaten kışta geldi en iyisi yazı beklemek :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar