mustafaeser' Alıntı:hay allah şu kolumda bi iyileşmedi gitti
mustafa kardeşim çok çok geçmiş olsun acil şifalar:rendeer: :rendeer:
ümmet perikan' Alıntı:hayati ve zekinin telefonlarına ulaşamadım benim telefonun şarzı bitti 2 ay evvelki gibi kütahya mt ile gene görüşemiyeceğiz galiba,şu anda bozüyükte mola verdim yağış olmazsa yarım saat sonra kütahyaya doğru yola çıkacağım gece yarısı orda olacağım için herhalde hepiniz yatmış olursunuz yolda çok yağış vardı kaygan ve trafik yoğundu sık sık durmak zorunda kaldım oyüzden geç kaldım umarım anlayışla karşılarsınız.
ümmet abi saygılar sezonu kapat artık uzun yollar allah muhafaza tehlikeli olur artık :cyclopsan
Bizler de iyiyiz. Son birkaç aydır motosiklet adına gezi , tur , vs düzenlemiyoruz ama doğum günleri , partiler derken yine beraberiz.!!! Sizleri de özledik. Maalesef sezonu kapattık artık. Bilirsiniz Eskişehirin soğuğu hiçbiryere benzemez
Tatlı su motorcusu seni :mrgreen: kendi adına konuş siz sezonu kapattıkdan sonra tek başıma çıktığım gezilerin hesabı belli değil sen de 10 ben diyeyim 15 kütahyalı arkadaşlarda ben gibi soğuk sıcak demiyo ama malesef tek kaldım burada:salut: :salut: