[Kütahya - MT]

Evet Kurdu saldık Manisa dağlarına Kötaya ovası dar gelmiş :queen:

Yeni sezona 250cc ile girebilmek için şimdiden hazırlıklara başladık nasipse :wiinkk:

Aklında ne var abi 250 cc ? cruiser düşünüyomusun ? birer tane alalım :D

Bu arada şu mont işine bi el atsanız gidip kushitani alıcam bitane yoksa cruiser da alırsak üst şişhane alt kasımpaşa olucak :queen::queen:

Bu arada ventoyu satıcam diyodun salcanomu gitti ? :D

250 cc cruıser bindim zamanında 250 cc commuter (YBR 250-SYM WOLF 250 -İNAZUMA) sırasıyla tercihim Okan :cat:

Mont hakkında Türkçe konuş anlamıyom çok gücüme gidiyo :p one kushıtani falan :silent: link yada resim varmı :silent: :cherry:

Wolfün abisine (SYM WOLF) bindim 10 üzerinden 9 verdim mezun bile ettim hatta Okan:cat: lakin oturuş azıcık racing vari oda artçıya sıkıntı veriyormuş :sunny: orası düşündürüyor tek ee malum bizde artçılı (yengenle) bincez :sunny:

Mont iyiymiş ama rengi çok cicili bicili be ya siyahı yokmuymuşki :silent:

Wolfün abisine (SYM WOLF) bindim 10 üzerinden 9 verdim mezun bile ettim hatta Okan:cat: lakin oturuş azıcık racing vari oda artçıya sıkıntı veriyormuş :sunny: orası düşündürüyor tek ee malum bizde artçılı (yengenle) bincez :sunny:

Mont iyiymiş ama rengi çok cicili bicili be ya siyahı yokmuymuşki :silent:

Renkleri var abide ben özellikle açık renk istiyorum farkedilir olması açısından birde yazın malum siyah daha çok çekiyo güneşi :p Tek renk yok ama 2-3 renk hepsi

Herkese hayırlı geceler, şu an Kütahyadayım, bakalım Kümok üyeleriyle görüşme imkanımız olacakmı?

Valla abi biz çıkıyoruz gezimizide yapıyoruz Katılmıyosun ki bize bizimkiler kısa mesafeli oluyor ama olsun yol yoldur :) Kısa mısa İdare ediyoruz. Değilmi Okan :):):):)

Henüz zamanı geri alcak makine icat edilmedi Özcan :cherry: gidiyonuz geliyonuz sonra haberimiz oluyo hep :wiinkk: her neyse siz geziyonuzya oda yeter :cat:

Yani :D hiç yoktan iyidir. Ventoyu al gidelim tavşanlıya tost yemeye :D

Vento gitti zaten Tavşanlıya ama bensiz :cherry: onuda sattım :pl: patron çıldırdı indirim kampanya dampiiinngg :flower: :flower: 250 cc ye giden her yol mübahtır gerekirse serçeyide satarım :pl:

Herkese hayırlı geceler, şu an Kütahyadayım, bakalım Kümok üyeleriyle görüşme imkanımız olacakmı?

Oooooo abim hoşgeldin :rendeer: hani arayacaktın :silent: nerdesin şu an :silent:

Hadiya ikisidemi gitti :D Benimkinide sat bari bi keeway parasına :D Sen 250 cc alınca hiç gezemeyiz artık anca benim ufaklığı çekme halatıyla bağlarsak seninkine olur :D

:D yarın haberleşelim ozaman ben bütün gün evdeyim.Çok geçe kalmazsak iyi olur aslında

yok eksıltmez o bı kısmı pıstondadır tam suzulmemıstır ayrıca duz zemınde kontrol etmek lazım

yok eksıltmez o bı kısmı pıstondadır tam suzulmemıstır ayrıca duz zemınde kontrol etmek lazım

Yarı yarıya farkedermi ? otogarın önünde motoru bıraktığım yer düz zemin sabah bakmıştım akşam çıkarken bidaha baktım aynı şekilde. 650ml doldurduydak 250 ml belki birazdaha fazlası eksikti. Sabah yine bakıp ekliyim kalan yağı bari :)

Bu hafta içi yeni ekipmanları almak istiyorum. Kask olarak LS2 alıcam yine çene açılır modelleri 185 liraya buldum. Kapalı eski modeller FF 351 falan onlarda 95-100 lira arası.

Bi yardımcı olunda alayım şunlardan :D Aslında açık renklerde istiyorum beyaz ağırlıklı ama şimdi gidip simsiyah bi cruiser alırsak ilerde garip olucak :salut:

LS2 Delta Çene açılır 185 TL
26051312285391359.jpg

LS2 Ride Çene açılır 185 TL
LS2_Helmets_RIDE_0.jpg

LS2 Upside Fullface 95 TL
LS2-UPSIDE-KASK-TUM-BEDENLER-KARGO-BIZDEN__49788455_0.jpg

Bunlarda montlar. İki seçenek arasında kaldım.

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/Kushitani-Junichi-Deri-Ceket-pmu2155.html

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/Kushitani-Koji-Deri-Ceket-pmu2153.html

Ekipman falan parayı buldun galiba Okan :cherry: LS2 delta çene açılır kullanıyorum memnunum :cat: Siyah renk her ortama her motora yakışır tek dezavantajı ise yazın sıcağı çekmesi :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar