[Kütahya - MT]

Temizse neden olmasın Okan :cat: Çinlinin yenisi (temizi) adamı mest eder eskisi hor kullanılmışı ise adamı kahreder-ken aynı zamanda usta eder :bounce:

yakın zamanda benim motoru satılığa çıkartıcam bakalım birazda kenara atabilirsem bakayım bitane ozaman.Şuankindende memnunum aslına ama ne bileyim viteslide kullanmak istiyorum bi yandan :D bi tadını alayım en azından

Önce kenara at sonra motorunu sat Okan :cat: senin kana zehir bulaştı artık :mrgreen: zor olur motorsuzluk yapamazsın :cat: :bounce:

yok abi öyle yaparım ya ben lastiği yaptırmak için bıraktığımda bile dayanaamdım zırt pırt aradım abi tamammı gelimmi almaya diye :D alıştım artık dediğin gibi zor olur bi kaç gün motorsuz kalmak anam bide dahada uzarsa vay halime :D

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan abooovv kavgada bile söylenmez :cherry: o ne demek Okan işini gören gidiyo :p ....ha..nemi burası :queen::cherry:

:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan abooovv kavgada bile söylenmez :cherry: o ne demek Okan işini gören gidiyo :p ....ha..nemi burası :queen::cherry:

ahahah :D siz biz burdayız da arada bikaç balık düşüyo bikaç gün sonra kayıp :D Biride bütün gün telefonla oynuyo ne bileiym :D

Elazığ Moto23 ten bütün Kütahya iki teker sevdalılarına Özelliklede şahsım adına Egelim43 e sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum hepiniz Allaha emanet olun..

Bana bi mont tavsiye edin ya . Şu motomax taki kushitanilere yeşilleniyorum ama emin olamadım fiyat yüzünden. Varmı tavsiye ediceğiniz bişeyler ? Hafta içi alıcam büyük ihtimal belki bide kapalı kask alırım İstanbul yolculuğu için hazırlık D:

Bizdede kuru muhabbet var öyle anlı şanlı bir organizasyon yok :sunny: gidelim tabi ama bende motor yok :sunny:

Evet Kurdu saldık Manisa dağlarına Kötaya ovası dar gelmiş :queen:

Yeni sezona 250cc ile girebilmek için şimdiden hazırlıklara başladık nasipse :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar