[Kütahya - MT]

Kime bakıyosunuz bmw yi ? Hani tavşanlıdan motor alınmazdı :D Gerçi bmw o sahibi apaçilik falan yapmamıştır heralde :D
bu arada ben camı söktüm iyi mi oldu bilemiyorum acayip rüzgar alıyo :D cam baya bi kesiyomuş ufak bi cam bulmam lazım benim gidona monte edilenlerden. Sinyallere monte edilenler pek kullanışlı değil . Önümü görememe farlardan kaynaklanıyo kendini zor aydınlatıyo farlar :D

Benim arka lastiğe vida girmiş :salut: ben bu Kütahya belediyesinin gelmişini geçmişini. ... 4 aydır yapamadılar yollları en sonunda buda oldu

970841_607339172621585_653466688_n.jpg

Lastikçiye git vidayı söksün yerine fitil yapsın :cat: yada tekeri söktür getir sıcak yama yapsın :cat: başka yapılcak bir şey yok yerel seçimlere kadar sabretcez :pr:

Birazdan çıkıp gidicem bakalım kise yanaşıcakmı lastiği sökmeye iftarada az kaldı mızmızlanırlar gibi geliyo bana

Hava kaçırıyorsa (tıslıyosa yada şöyle avucunla su at vidanın üzerine kabarcık çıkarıyorsa) al eline bi tornavida sık vidayı :cat: (ciddiyim ) hava kaçağını kesecektir sonrada isterse bayramdan sonra götür bayramda bin hiç bir şey olmaz :cat:

Hava kaçırıyorsa (tıslıyosa yada şöyle avucunla su at vidanın üzerine kabarcık çıkarıyorsa) al eline bi tornavida sık vidayı :cat: (ciddiyim ) hava kaçağını kesecektir sonrada isterse bayramdan sonra götür bayramda bin hiç bir şey olmaz :cat:

Tamam bakıyorum hemen :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

evet kaçırıyo gibi

Hadi geçmiş olsun :rendeer: bayram bi geçsin helede bende şu akü olayına bi çare bulayım :pr:

Bu akşam dükkandamısın saat 04:30 da Bodrumdan bi emanet gelecek onu almaya gelecem garaja ...

:p 04:30 dedim diğeri 16:30 :cherry: oruç tutmuş seni herhalde :queen: 24 saat açmıyomusunuz artık :sunny:

yok ben 7 ye kadar duruyorum sonrada 2 ye kadar başkası :) Abi yarın gezelim scooterlarla bikaç kişi toplanırız biz kesin ? :D

Ben sabah gece görevinden çıkcam yarın malum birde Bayram seromonisi :sunny: benden size fayda gelmez pas geçin yani beni :santa:

Arkadaşlar selam

Bugün kütahyadayız :) yarın Kuşadası'na doğru yol alacaz inşallah. Pazara da Kuşadası'ndan Tekirdağ . Motorla buralar bambaşka güzel :)

Tüh scooterla gelsen iyi olurdu ben gariban gariban takılıyorum tek scoter :D eziyolar beni :D

Yakında oda kalmıcak iyice kalıcan bir başına Okan :sunny: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-az-yakar-cok-kacar-vergisiz-scoter-133520326/detay/

Ne bu acele bi çayımızı içseydiniz ? ::cherry:

Öyledir o yıldırım gibi gelir şimşek gibi gider :farao: ama hesabı kabarıyo yazıyoz bakam :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar