[Kütahya - MT]

Vaarr olmazmı mesela bende bi tane daha var :queen: ben 2 kişilik yazayım o zaman :p

---------- Post added 04-05-2013 at 01:00 ---------- Previous post was 03-05-2013 at 23:22 ----------

Bu arada MT logolu stickerlar geldi,tüvtürk logolu motosikletleri fark edin stickerlerıda geldi, kümok stickerlerıda var yanıma uğrayana verilir :cherry: stickercıııııı geldiiiiiiii :queen:

ben ayın 12 sine kadar gündüz çalışıyorum akşam işyerinde olduğun bi gün 5 ten sonra ugrayim ben abi :D

Gel tabi zaten sen ben okan (kafiyeli oldu la ) :) başka kim var ki :cherry:

---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 14:15 ----------

Afyon mt den bi arkadaşla Afyon-Kütahya Mt arası gezek planlıyoruz arkadaşlar nasıl olur :wiinkk: bi onlar bize bi biz onlara gidip gezcez beraber fikrinizi alayım dedim :silent:

Ee bi zahmet gidip maliyeden alcan artık Özcan :cherry: (nası söylemesi çok kolay oluyo değilmi) :p

Ee bi zahmet gidip maliyeden alcan artık Özcan :cherry: (nası söylemesi çok kolay oluyo değilmi) :p

Harcı yatırıp diek emniyete ehliyet almaya geldim desek verirlermi ? Hesapta randevu sistemi var alamdım ben bi türlü ya sayfa açılmıyo ya dolu diyo. Bugün okula gittim motorla merkez kampuse 2 tane çevirmeden geçtim çekmediler kenara Allah tan bendede yok hala ehliyet :D

Harcı yatırıp diek emniyete ehliyet almaya geldim desek verirlermi ? Hesapta randevu sistemi var alamdım ben bi türlü ya sayfa açılmıyo ya dolu diyo. Bugün okula gittim motorla merkez kampuse 2 tane çevirmeden geçtim çekmediler kenara Allah tan bendede yok hala ehliyet :D

Direk git veriyolar ama sabah erken git

Gel tabi zaten sen ben okan (kafiyeli oldu la ) :) başka kim var ki :cherry:

---------- Post added at 15:54 ---------- Previous post was at 14:15 ----------

Afyon mt den bi arkadaşla Afyon-Kütahya Mt arası gezek planlıyoruz arkadaşlar nasıl olur :wiinkk: bi onlar bize bi biz onlara gidip gezcez beraber fikrinizi alayım dedim :silent:

Şu ehliyetleri bi halledelimde abi gideriz heryere :D Benim iş saatleri biraz dandik bi gündüz bi gece kafayı yemek üzereyim :D Ama bir gün izin alıcaz artık yada nasıl yapıcaksak. Bu arada yarın sabah gelicem 5 ten önce.

Bende 1 gündüz 1 gece çalışıyorum kardeş anlıyorum sıkıntını yani :farao: bu arada sabah 5 ten önce gelme emi akşam 5 ten önce gel :) gündüzcüyüm yarın 08/19 oradayım :bounce:

Bende 1 gündüz 1 gece çalışıyorum kardeş anlıyorum sıkıntını yani :farao: bu arada sabah 5 ten önce gelme emi akşam 5 ten önce gel :) gündüzcüyüm yarın 08/19 oradayım :bounce:

yok abi öğleden sonra 2 -3 gibi falan gelirim ordan işe geçerim zaten uyuya kalmazsam planım bu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar