[Kütahya - MT]

Eski adıyla bekçi :p yeni adıyla Güvenlik görevlisiyim kardeş :wiinkk:

Yarın evdeyim bütün gün orda olursanız gelirim ziyarete gerçi bugün nöbetse yarın tatil olur heralde :D

O polis bu saatte napıcakmış bilgisayarı gündüzler çuvalamı girmiş :D bu arada ben her format attığım bilgisayar ve diğer hizmetlerim için 20 lira alsaydım şimdi altımda bi ducati olurdu :D :D oderece yani :D

Bende Nöbetçiyim abi bugün :D Bi polis abinin bilgisayarı çökmüş onu yapıyorum halen ofisteyim :)

Seninde 10 parmağında 10 hüner be Özcanım :) maşallah :cat: iyi pc ile derdimiz olursada gelelim senin yanına :)

@Okan yarın nöbetten çıkcam garda olmam ama yarından sonra gündüz yani 1 mayısta nöbetçiyim kardeş buyur gel beklerim :cat:

Valla daha önceki gün verdim 25 TL masa üstü durduk yere nete girmemeye başladı :pale: formatmı ne atılmış olan gelen resimler müzikler hep kaybolmuş :pr:

Yok o polis abimiz hatrı sayılır bi insan aslında bilgisayarı bugun öğleyin getırdı de yogunlktan bakamadım yarına kalsa muhtemelen gene geceye kalır o yuzden bugun bitirem zati uzun sürmez dedim ama adamın harddiskinin 1 tb oldugu aklıma gelmedi hiç :)

Seninde 10 parmağında 10 hüner be Özcanım :) maşallah :cat: iyi pc ile derdimiz olursada gelelim senin yanına :)

@Okan yarın nöbetten çıkcam garda olmam ama yarından sonra gündüz yani 1 mayısta nöbetçiyim kardeş buyur gel beklerim :cat:

oda olaiblir abi sonuçta akşam 5 te başlıyor benim mesai 5e kadar müsaitim

yaw bu satte açık sigara satan ye nerde olur sigara bitmiş ben bu sattten sonra eve gıtmıyem olmassa :)

Eee sende gel buyur sanada çay var :queen:

Motoru bahçeden çıkarmaya üşenmesem gelirdim :queen: işkence gibi geliyor :D Saat 2 gibi aşağıdaydım bilsem gelirdim dolaştım dolaştım baktım bişey olduğu yok eve çıktım :D

Size afiyet olsun ben kaçtım:rendeer:

çok var olmaz olurmu benden daha iyi biliyosunuzdur zaten ama buralara uğrayan yok pek :D

topu topu 3 kısıyız yok mu baska motor :) kütahyada

Vaarr olmazmı mesela bende bi tane daha var :queen: ben 2 kişilik yazayım o zaman :p

---------- Post added 04-05-2013 at 01:00 ---------- Previous post was 03-05-2013 at 23:22 ----------

Bu arada MT logolu stickerlar geldi,tüvtürk logolu motosikletleri fark edin stickerlerıda geldi, kümok stickerlerıda var yanıma uğrayana verilir :cherry: stickercıııııı geldiiiiiiii :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar