[Kütahya - MT]

selam,
22-23 kasım da kütahyada kalacak günlük kiralık eve ihtiyacım var, acil, kütahyaya geldim hatta :)
bilgisi olan arkadaşlar bana çağrı atabilir mi , geri ararım.
0544 547 55 81

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

yok yine kimsecikler...

arabayla gelmiştim kardeş,
hatta bu mesajdan sonra bir kere de otobüsle geldim,
Sinop Kütahya araba ile bile uzun sürüyor, skutır ile konaklamadan olmaz gibi.

Hoşgeldiiiiiiiiin sefalar getirdin:rendeer: nerede kalıyosun yani karavanı nerey çektin? Varmı bi ihtiyacın?:king:

Merhaba egelim 43,
ilk gün Kütahya ya kadar gelemedim, 40-50 km mesafede petrolde konakladım, Kütahya da Dem-park ta kalacaktım, arkadaşım tavsiye etmedi, şehir içinde askerlik şubesi yanında bilim sanat merkezinin üst tarafında kaldım, pazar yeri civarı. çok teşekkür ederim, orada iken nete giremedim tekrar ancak dönüşte yazıyorum. Sinop a döndüm, bi dahaki gelişe inşallah size özelden yazarım bi çay içeriz.
selamlar tekrar teşekkürler.

merhaba egelim 43 ben karacabeyden fatih (işci) nasılsın erdek dönüşün tamammı ? antalya seferindende bi haber et yolun açık olsun tanıştığımıza çok memnun oldum

Teşekkür ederim Fatih sağolasın iyiyim sen nasılsın? Dönüş tamam gece 10 gibi evdeydim :cat: Bu sabaha karşı saat 04 gibide eşimle Alanyaya doğru teker çeviricez inş. Alanyaya varınca tekrar yazarım Allaha emanet ol :rendeer:

Teşekkür ederim Fatih sağolasın iyiyim sen nasılsın? Dönüş tamam gece 10 gibi evdeydim :cat: Bu sabaha karşı saat 04 gibide eşimle Alanyaya doğru teker çeviricez inş. Alanyaya varınca tekrar yazarım Allaha emanet ol :rendeer:
Egelim 43 ve eşi şu an benim yanımda elimizden geldiğince iyi bakıyoruz kendilerine sizlere bol bol selamları var:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar